Autobuso grafikas - pagal traukinį

Pasikeitęs traukinio "Vilnius–Klaipėda" vakarinio reiso tvarkaraštis keičia ir miesto viešojo transporto grafikus.

Pasikeitęs traukinio "Vilnius–Klaipėda" vakarinio reiso tvarkaraštis keičia ir miesto viešojo transporto grafikus. Paskutinis 8-ojo maršruto autobusas iš stoties išvažiuos vėliau.

Pokyčiai įsigalios nuo šiandienos. Iki šiol paskutinis 8-ojo maršruto autobusas iš stoties išvažiuodavo 22.55 val. Dabar jis pajudės 15 minučių vėliau – 23.10 val.

Viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" direktorius Gintaras Neniškis aiškino, kad pokyčių prireikė dėl pasikeitusio traukinio "Vilnius–Klaipėda" vakarinio reiso tvarkaraščio.

Įprastai jis į uostamiestį atvažiuodavo 22.20 val. Anot G.Neniškio, tuomet keleiviams jokių bėdų nekildavo. Autobusai kursuodavo. Paskutinis iš stoties išvykdavo 22.55 val.

Tačiau dabar traukinys vėluoja. Numatoma, kad jis atvyks tokiu laiku, kai turi išvykti paskutinis autobusas.

"Rugpjūtį keleivių būna nemažai. Ypač paskutinėmis savaitėmis. Į Klaipėdą sugrįžta studentai. Nenorime, kad kiltų rūpesčių. Atvažiuos studentai paskutiniu traukiniu ir jiems nebus kaip grįžti į bendrabučius", – rūpinosi vadovas.

Anot G.Neniškio, dėl to nuspręsta vėlinti laiką, kai iš stoties išvažiuoja paskutinis autobusas. Peržiūrėti ir kiti šio maršruto vakariniai važiavimo laikai, kad keleiviams nereikėtų ilgai laukti.

Bendrovės "Lietuvos geležinkeliai" Keleivių vežimo direkcijos Klaipėdos pardavimų agentūros viršininkas Tomas Gulbinas aiškino, kad vakarinis traukinys vėluoja dėl geležinkelio remonto.

"Iš Vilniaus jis išvažiuoja pusvalandžiu vėliau. Tad vėluoja ir į Klaipėdą. Kiti traukiniai į uostamiestį atvyksta pagal grafiką", – teigė vadovas.

Pasak T.Gulbino, numatoma, kad remontas bus baigtas iki rugpjūčio 26 dienos. Tada vakarinis traukinys "Vilnius-Klaipėda" vėl važiuos pagal įprastą grafiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zr

zr portretas
O iš Kretingos Palangą bus kuo vakare pasiekti?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių