„Axioma servisas“ – daugiausia serviso paslaugų pramonei

  • Teksto dydis:

Sugedo, nulūžo, sustojo, dega – tokios klientų emocijos sugedus įrenginiui ar sustojus gamybos linijai yra kasdienė įmonės „Axioma servisas“ darbuotojų duona. Komanda visada pasiruošusi kuo greičiau naujam gyvenimui prikelti sugedusią įrangą, atkurti gamybos linijas, nes paslaugas teikia 7 dienas per savaitę, 24 valandas per parą.

Servisas ir nuolatinė įrenginių priežiūra

„Esame arti klientų – mūsų kompetencijos centrai veikia Vilniuje, Kaune, Mažeikiuose ir Klaipėdoje, todėl galime garantuoti operatyvias paslaugas visoje Lietuvoje, – sako įmonės „Axioma servisas“ Serviso departamento direktorius klaipėdietis Darius Stonkus. – Pramonės įmonėms teikiame ne tik remonto paslaugas, labiausiai visoms joms rekomenduojame nuolatinę pramonės įmonių įrenginių priežiūrą, procesų automatizavimo ir modernizavimo sprendimus, nes tai leidžia iš anksto numatyti gedimus ir juos išspręsti, kol dar nekilo rimtų problemų.“

Anot D. Stonkaus, nuolatinę įrangos priežiūrą patikėjus specialistams metams bėgant galima išlaikyti ir pagerinti gamybos įrangos efektyvumą bei patikimumą, pailginti įrangos tarnavimo laiką, kaupti ir analizuoti gamybos pajėgumų rodiklius, o pačioms gamybos įmonėms – susitelkti vien į pagrindinę savo veiklą.

Darius Stonkus / „Axioma serviso“ nuotr.

Bendrovė nuolat plečia teikiamų paslaugų spektrą, tad pernai pasiūlė net tris naujas paslaugas: kompresorinių ir vakuuminių įrenginių remontą, hidraulinių sistemų ir konvejerinių sistemų įrenginių remontą ir priežiūrą, išplėtė pramonės įrangos pasiūlą, rotacinių įrenginių dirbtuves įkūrė ir Klaipėdoje.

Rotacinių įrenginių remonto dirbtuvės Klaipėdoje

„Norime, kad pramonės įmonės reikalingas paslaugas gautų kuo operatyviau, todėl dar vienas remonto dirbtuves nutarėme įkurti Klaipėdoje. Čia turime nemažai klientų, taip pat šalia jūrų uostas, iš kurio įrangą patogu pristatyti į kitas šalis“, – sako D. Stonkus.

Kaip ir Kaune esančiose rotacinių įrenginių dirbtuvėse, Klaipėdoje jau atliekamas įrenginių techninis įvertinimas ir diagnostika, sandarinimo mazgų atnaujinimas, priežiūra ir remontas, įrangos centravimas, balansavimas, guolių priežiūra ir remontas, guolinių mazgų modernizacija, įrenginių paviršius bus galima padengti apsauga nuo dilimo ir cheminio poveikio. Bendrovės specialistai pramonės įmonėms padeda pasirinkti tinkamus įrenginius, konsultuoja, kaip juos prižiūrėti ir eksploatuoti. Čia teikiamas ir skubus pramoninių siurblių remontas.

„Axioma serviso“ nuotr.

„Industrie 4.0“ – pažangių įmonių ateitis šiandien

„Industrie 4.0“ reiškia gamybos ir pramonės sektoriaus skaitmeninimą, o jos varomasis variklis yra skaidrumo, veiksmingumo ir efektyvumo didinimas. „Axioma servisas“ klientams taip pat siūlo išmaniojo serviso 4.0 paslaugas, grįstas IT sprendimais – jie leidžia įmonėms automatizuoti procesus, iš anksto numatyti galimus gedimus ir juos šalinti, nestabdant gamybos.

„Tai kompleksinė paslauga, padedanti išlaikyti ir pagerinti gamybos įrangos efektyvumą ir patikimumą, pajėgumo ir finansinius rodiklius, pailginti įrangos eksploatavimo laiką, kaupti ir analizuoti gamybos pajėgumų rodiklius. Tai padeda taupyti ne tik kaštus, bet ir laiką – išvengiama neefektyvių veiksmų, procesų ir dokumentavimo, – pasakoja D. Stonkus. – O pramonės automatika apima automatizavimo sprendimus įvairiose srityse, senų sistemų, operatoriaus pultų modernizavimą, individualių robotizacijos sprendimų diegimą.“

Patirtis – 20 metų

Daugiausia serviso paslaugų iš vienų rankų teikiančios bendrovės specialistų patirtis – daugiau nei 20 metų. Bendrovėje dirba 390 darbuotojų, Klaipėdos padalinyje – 80 serviso specialistų, pasiruošusių operatyviai padėti.


„Axioma servisas“

Klaipėdos filialo adresas Artojo g. 5, tel. pasiteirauti (8 46) 401 825.

Daugiau apie paslaugas www.axiomaservice.com.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių