Bėdos dėl apgriuvusio šaligatvio

Šilutės plente šaligatvis šalia daugiabučio bado akis ne tik namo gyventojams, bet ir praeiviams. Išsiklaipiusios plytelės, įlūžomis nusėta danga miesto vaizdo nepuošia.

Šilutės plento 10 daugiabučio gyventojai jau kurį laiką susiduria su problemomis.

Galvos skausmu žmonėms tapo susidėvėjęs šaligatvis, kuriame po lietaus kaupiasi didžiulės balos.

"Šaligatvis yra visiškai sugriuvęs. Palijus susidaro didelė purvo bala. Šioje vietoje pėsčiųjų srautas didelis. Šalia veikia parduotuvė. Einant tenka šokinėti per judančias plyteles, galima gauti traumą, o vaikštant su mažamečiais vaikais tenka apeiti taką per gatvę. Tai nesaugu", – į miesto savivaldybės atstovus kreipėsi gyventojas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė tikino, kad ši problema jai žinoma.

Anot skyriaus vedėjos, artimiausiu metu teritorijos apžiūrėti nuvyks darbuotojai.

Įvertinus situaciją, šaligatvį planuojama sutvarkyti.


Šiame straipsnyje: šaligatvisšilutės plentas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Fatema

Fatema portretas
„Google“ sumokejo už kiekviena diena veikianti internetini darba nuo 600 iki 1000 doleriu. Gavau pirmaji menesi $ 23586 ir 32847 JAV doleriu per paskutini menesi „Google“ užmokesti dirbant namuose 3 valandas dirbant per diena. lengvai uždirbti $ 150 per valanda, o pajamos gali buti dar didesnes. daugiau cia >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.C­a­s­h­C­l­u­b­5­.­C­o­m

medis

medis portretas
Mažiau mašinom važinėkit ir plytelės laikys..matai medžių šaknys iškilnojo...kur medis artimiausias parodykit

Kristina

Kristina portretas
Žardininkų gatvės šaligatviai -baisesni .Iš viso tą "Iki" centrą remontavo ,bet taip ir nebaigė.Bent jau skverelį galėjo pertvarkyti . Aplinkui netvarka , žolės jau lenda iš po naujų trinkelių. O viršuje anksčiau bent augalai buvo susodinti o dabar nepjauta žolė.Privačios parduotuvės,kavinės, paštas -apžėlę didžiausiomis žolėmis ir šiukšlėse paskendę. Bet administruojančių darbuotojų tai visai nedomina.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių