Bendrovei „Smiltynės perkėla“ toliau lieka vadovauti M. Čiakas

  • Teksto dydis:

Bendrovė „Smiltynės perkėla“ paskelbė, kad Mindaugas Čiakas paskiriamas įmonės „Smiltynės perkėla“ generaliniu direktoriumi antrajai penkerių metų kadencijai.

Vadovo atranką įmonė skelbė pasibaigus vadovo 5-erių metų kadencijai. Įmonės vadovo atrankoje dalyvavo vienuolika kandidatų, atitikusių privalomas bendrąsias ir specialiąsias kompetencijas, su kuriais buvo vykdomi interviu. Atrankos komisija po kandidatų atrankos ir vertinimo generalinio direktoriaus pareigas toliau patikėjo eiti dabartiniam vadovui M. Čiakui. Toks sprendimas priimtas atsižvelgiant į sėkmingą vadovo darbą, pasiektus rezultatus ir patirtį vidaus vandenų laivyboje bei įgyvendinant infrastruktūros projektus.

Bendrovės „Smiltynės perkėla“ valdyba pabrėžė, kad dabartinio vadovo strateginis požiūris ir lyderystė yra vieni iš pagrindinių veiksnių, prisidėjusių prie įmonės augimo bei sėkmingo projektų įgyvendinimo. Tikimasi, kad jo tolesnis vadovavimas užtikrins įmonės tvarų augimą, inovacijų diegimą ir tęstinį klientų aptarnavimo gerinimą.

„Esu dėkingas už pasitikėjimą, kurį man išreiškė valdyba. Per šiuos metus su komanda padarėme daug darbų, tačiau dar laukia svarbių projektų, įskaitant Naujosios perkėlos viešųjų erdvių bei keleivių stoties atidarymą. Džiaugiuosi, kad turėsiu galimybę toliau vadovauti šiai įmonei, užtikrinti saugų ir nepertraukiamą darbą, atsižvelgti į suinteresuotųjų šalių ir socialinių partnerių poreikius bei drauge su visa komanda siekti akcininkų ir valdybos iškeltų tikslų“, – sakė M. Čiakas.

Tęsiant savo darbą, M. Čiakas pabrėžė, kad dar labiau sieks stiprinti įmonės įvaizdį, diegiant naujoves ir didinant paslaugų efektyvumą, kad klientai galėtų džiaugtis aukščiausios kokybės perkėlimo paslaugomis.

Apie bendrovę „Smiltynės perkėla“

„Smiltynės perkėla“ – vienintelė Lietuvoje įmonė su daugiau nei pusės amžiaus patirtimi vidaus vandens transporte. Teikia keleivių ir transporto priemonių perkėlimo paslaugas Klaipėdoje. Įmonėje dirba apie 100 darbuotojų. Susisiekimo ministerija valdo 98,99 proc. „Smiltynės perkėlos“ akcijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
man asmeniškai geda, kad Klaipėda turi "smiltynes perkela" vietoj tilto
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių