„Camerata Klaipėda“ rengia labdaringus koncertus

Styginių orkestras "Camerata Klaipėda" vadovaujamas Vilhelmo Čepinskio pavasarį ieško naujų klausytojų. Motinos dienos proga planuojami du labdaringi kvinteto koncertai: Elektrėnų vaikų namų ir muzikos mokyklos auklėtiniams ir moterims kalinčioms Panevėžio pataisos namuose.

Antradienį Elektrėnuose "Camerata Klaipėda" vaikam gros žaismingas improvizacijas ir ugdančius klasikinius kūrinius, kuriais sieks įtikinti, kad klasikinė muzika gali būti linksma ir padovanoti muzikos džiugesį.

Ketvirtadienį orkestras keliaus į Panevėžio pataisos namus, kur kalinčioms moterims atliks ne tik klasikos legendų kaip Mocartas ir Bachas kūrinius, tačiau ir rokenrolo karaliumi vadinamo Elvio Preslio "Oh, pretty woman" ar J.Lennon-P.McCartney - "Yesterday". Kartu su orkestro kvintetu sutiko koncertuoti ir vienas populiariausių populiariosios ir klasikinės muzikos atlikėjų - Deivis.

Šiais koncertais styginių orkestro "Camerata Klaipėda" nariai siekia ne tik praskaidrinti minėtų vaikų ir moterų kasdienybę, tačiau ir muzikos skambesiu į širdis įnešti pavasariškos giedros.


Šiame straipsnyje: camerata klaipėdaIM300086422

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių