Darbai Klaipėdos centriniame stadione – į pabaigą

Klaipėdos centriniame stadione baigiami atnaujinti sektoriai, kuriuose treniruojasi lengvaatlečiai. Didieji darbai jau atlikti, liko – smulkūs.

Darbai stadione pradėti prieš daugiau nei mėnesį. Buvo pakeista bėgimo takų, šuolių į tolį, į aukštį, rutulio stūmimo sektorių danga. Pastaroji sertifikuota, šiuolaikinė. Danga yra vientisa, o ne iš atskirų dalių, kaip buvo prieš tai.

Taip pat atnaujinti tarp futbolo aikštės ir lengvosios atletikos sektorių esanti lietaus vandens surinkimo ir nutekėjimo sistema.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos, loveliai buvo visai supuvę. Palikti jų nebebuvo galima.

Darbai atsiėjo 193 tūkst. eurų. Jie artėja į pabaigą. Liko smulkūs darbai. Nors darbų dar neįvertino komisija, sekmadienį stadione jau vyks futbolo varžybos – „Atlantas“ susitiks su Vilniaus „Žalgiriu“.

„Sportininkai jau įvertino atnaujintus sektorius. Sulaukėme šiek tiek pastabų. Rangovas atkreipė dėmesį ir žadėjo pataisyti“, – komentavo direktorius.

Pastaraisiais metais uostamiesčio savivaldybė skiria lėšų centrinio stadiono atnaujinimui. Buvo sutvarkytos tribūnos, prieš sezoną įsigyta nauja žolės laistymo sistema, dėl ko pagerėjo priežiūros kokybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mausis

mausis portretas
JO atnaujintos tribunos, o tos uz vartu betonkies likusio, tai nugriaukit jas visai, tragiskas tas stadionas, taiso taiso, o kai tik riekai su uzsineiu ziasti raudonuoja, pas mus ne stadionai o kazkokios karvides
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių