Darbininkai Parko gatvėje suklaidino miestiečius?

Parko gatvėje gyvenantys klaipėdiečiai džiaugiasi, kad jų ramioje gatvelėje naują dangą ruošiasi tiesti kelininkai. Tačiau tuo pat metu žmonės abejoja, ar darbas nenueis perniek, jei netrukus čia bus įrengiama lietaus nuotekų kanalizacija.

Parko pašonėje gyvenantys žmonės jau senokai laukė kelininkų, gatvelė tampa vis judresnė. Į parką atvažiavusių klaipėdiečių neatgraso nė mokestis už automobilio stovėjimą.

Pramogos ir parko ramybė vilioja šeimas su mažais vaikais. Dažnas į poilsio zoną atvyksta su savo paspirtukais, dviračiais, vežimėliais ar sporto inventoriumi.

Šiomis dienomis pamatę, kad darbininkai ėmėsi skusti viršutinį asfalto sluoksnį ir ruoštis darbams, Parko gatvėje gyvenantiems klaipėdiečiams kilo klausimų.

Viena vertus, gatvę jau seniai reikėjo tvarkyti. Kita vertus, joje būtina ne tik pakeisti dangą, bet ir pasirūpinti, kad po lietaus vanduo turėtų kur nutekėti. Esą kai neliks duobių, vanduo gali plūstelėti į privačių namų sklypus.

Lietaus nuotekų tinklo renovacijai bus skirta nemažai pinigų, bet kol kas kalbos apie Parko gatvę nėra.

"Kai palyja, visa mūsų gatvė tiesiog skęsta. Matome, kad darbininkai ruošiasi ją asfaltuoti, bet lietaus kanalizacijos įrengti nesirengia. Pirmą kartą matau, kad taip elgiamasi. Pakalbinau darbininkus, jie mane patikino, kad lietaus nuotekų įrenginius klos kitais metais. Nepanašu, kad vyrai juokavo. Jei tokie darbai tikrai numatyti ir kitais metais vėl teks draskyti ką tik suremontuotą gatvę, ar tai negali būti vadinama pinigų švaistymu?" – kalbėjo gatvės gyventojas.

Gal darbininkai tyčia leptelėjo tai, ko nežino, arba norėjo paerzinti žmogų?

Bendrovės "Klaipėdos vanduo" atstovė Gintarė Butkienė patikino, kad Parko gatvėje lietaus kanalizacijos tinklai driekiasi vos 50 m, tai yra jų beveik nėra. Tačiau artimiausiu metu šioje vietoje jų įrengti nenumatyta.

"Įmonė dėliojasi investicijas keleriems artimiausiems metams. Lietaus nuotekų tinklo renovacijai bus skirta nemažai pinigų, bet kol kas kalbos apie Parko gatvę nėra. Kaip bus ateityje, pamatysime", – teigė įmonės atstovė.

Klaipėdos savivaldybės darbuotojai patikino, kad minimoje gatvėje remontuojamas tik paviršinis gatvės dangos sluoksnis.

Atsakingi darbuotojai patikino, kad imdamiesi panašių darbų apie būsimus planus susirenka informaciją iš visų požeminių komunikacijų savininkų.

Prie parko gyvenantys klaipėdiečiai kapitalinio gatvės sutvarkymo dar turės kurį laiką palaukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mrr

mrr portretas
Geriausias sakinys "Į parką atvažiavusių klaipėdiečių neatgraso nė mokestis už automobilio stovėjimą.". O taip mes bandom atgrasyti, kad žmonės nevažiuotų į parką. Ne tai, kad skatinti, įrengti tinkamą infrastruktūrą ir pan. - bandom atgrasyti. Valio Klaipėdai

Tik nereikia jau apie parko gatvę

Tik nereikia jau apie parko gatvę portretas
Tie parko gatvės gyventojai, ten išvis kažkokie gaidžiai gyvena, ženklų pristatė daudžiamų, kiek žmonių, šeimų, gavo baudą per sporto mugę? Pagausim tuos aktyvistus užmušim. Dar į ekspresą rašo gan donai.

Ramass

Ramass  portretas
Kodėl turi būti atgrasytą atvažiuoti į parką? Čia gal tie gyventojai gatvę išsipirko? Tai gal ir Taikos pr gyventojai norėtų kad pro jų langus niekas nevažiuotu. Žiūriu kuo toliau , tuo daugiau namų savininkai įsibujoja.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių