Dėl darbų uostamiesčio gatvėje – erzelis

Šiemet dėl duobėse sugadintų automobilių į savivaldybę kreipėsi dvigubai daugiau klaipėdiečių nei pernai.

Uostamiestyje pradėjus tvarkyti dar vieną gatvę, dalis klaipėdiečių pasipiktino. Paryžiaus Komunos gatvėje vykstant remontui kelias nėra uždarytas, kadangi į šalia esančius pastatus gyventojai gali patekti tik tvarkoma gatve.

Tačiau miestiečiai baiminasi, jog porą kartų pavažiavus tokiu keliu, teks kreiptis į automobilių servisą.

Šiuo metu Paryžiaus Komunos gatvės dviejuose kelio ruožuose vysta remonto darbai. Tokį eismo organizavimą šioje gatvėje patvirtino Eismo saugumo komisija.

Nuo Šilutės plento link Malūno Tvenkinio gatvės eismas vyksta viena eismo juosta, nes kitoje vykdomi statybos darbai. Ruože nuo Ryšininkų iki Rumpiškės gatvės eismas vyksta laikinu keliu, kuris įrengtas iš gelžbetoninių plokščių.

„Žmonių nepasitenkinimas kilo todėl, kad kitose gatvės dalyse yra iš dalies išfrezuotas asfaltas. Taip pat dėl tiesiamų tinklų išardytas asfaltas, todėl važiuoti nėra patogu, yra nelygumų“, – aiškino Klaipėdos savivaldybės Miesto vystymo ir priežiūros departamento Statybų skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Vedėjas teigė, jog pastarajame susitikime su rangovu buvo kalbama apie remontuojamo kelio būklę.

„Kadangi kitų gatvių privažiuoti prie šalia kelio esančių įstaigų tiesiog nėra, akcentavau rangovui, kad kelio būklė turėtų būti geresnė, kadangi taip išgyventi šio judraus kelio statybas visiems būtų lengviau“, – pabrėžė V. Švedas.

Pernai dėl automobilių patirtos žalos, įvažiavus į duobes gatvėse, gyventojai į savivaldybę kreipėsi 12 kartų, šiemet nukentėjusių kur kas daugiau – jau kreiptasi 29 kartus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių