Dėl darbų užtverta perėja

Nors Atgimimo aikštė nuo pat atnaujinimo darbų pradžios užtverta statybine tvora, pastebėta, kad ir einantiems link pėsčiųjų perėjos nebėra kelio – jis čia užtvertas. Teigiama, kad taip nuspręsta dėl pačių žmonių saugumo, kadangi vykstant statybos darbams kai kurie klaipėdiečiai „trumpina“ kelią ir eina beveik per statybų aikštelę.

Tvoros, ant kurių pritvirtintas ženklas, įspėjantis, kad pėstiesiems vaikščioti draudžiama, pastatytos priešais Herkaus Manto g. 1 pastatą, prie šviesoforo reguliuojamos pėsčiųjų perėjos. Tokia pati tvora su tokiu pačiu ženklu pastatyta ir kitoje gatvės pusėje.

Klaipėdiečiai, eidami link pėsčiųjų perėjos, esančios netoli Biržos tilto, taip pat pastebėjo šias tvoras.

Tad norint patekti į kitą gatvės pusę, link viešbučio, nuo šiol teks sukti ratu, einant pro Klaipėdos valstybinį muzikinį teatrą.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas teigė, kad tvoros tikrai pastatytos dėl Atgimimo aikštėje vykstančių darbų, o kada jas nuims – kol kas nežinia.

„Kiek žinau, schemos yra suderintos, ir rangovas veikiausiai pagal poreikį ir pagal galimą užsitverti teritoriją užsitveria dėl žmonių saugumo. Reikės paprašyti ir policijos – jeigu yra susiformavę žmonių įpročiai, galbūt jie nežino, kad dabar šioje vietoje užsitvėrėme, tad ir eina“, – sakė A. Žukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Nežinau kam čia kokios problemos kyla. Vyksta darbai, saugumo sumetimais užtvėrė praėjimą. Ar taip jau sunku 50 metrų lanką padaryti ? Ot "problemą " atrado. Reika būtinai seimo posėdį sušaukti ir spręsti šį klausimą kuo skubiau.

Snaigė

Snaigė portretas
Buvę merai nebuvo šventi , bet šis perspjaus visus su savo darbais

Magyla

Magyla portretas
"--- ir eina beveik per statybų aikštelę". Nesąmonė! Kas taip pasakė, meluoja, šmeižia klaipėdiečius! Statybos aikštelė buvo gerai aptverta, niekas pro aikštę ir norėdamas nebegalėjo praeiti. Staiga ėmė ir užtvėrė dar ir visus šaligatvius aplinkui. Kodėl? Gal kažką naujo besirausdami aptiko. kažkokių įgriuvų pavojų pajuto? Taip ir sakytų, o ne blėnis skleistų! Ir apskritai - stop pinigų taškymui ir kreiviems projektams (mero Vaitkaus lozungas)! Tvarkykit paviršių, nelieskit medžių!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių