Dėl pareigų uoste B.Petrauskas nori pereiti į kitą partiją?

Viena iš uostamiestį valdančių partijų – Liberalų ir centro sąjunga – apaugo gandais. Politiniuose kuluaruose jau gana garsiai kalbama, kad šią partiją paliks jos senbuvis Benediktas Petrauskas, kuris veikiausiai taps socialdemokratu.

„Žinau, kad B.Petrauskas nori tapti socialdemokratu, kad vaikšto pas tam tikrus žmones. Mes iškart po rinkimų į Seimą pajutome jo dėmesį mūsų partijai“, – neslėpė Lietuvos socialdemokratų partijos Klaipėdos skyriaus pirmininkė Lilija Petraitienė.

Viena iš priežasčių, kodėl B.Petrauskas gali pakeisti partiją – esą jis pretenduoja tapti Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinio direktoriaus socialdemokrato Arvydo Vaitkaus pavaduotoju. Neva vienintelė sąlyga – politikas turi priklausyti valdančiosios koalicijos partijai.

„B.Petrauskas gali rašyti prašymą tapti mūsų partijos nariu, o mes svarstysime. Gali ateiti, bet tikrai nebėgiosime ir už parankių nevedžiosime. Jaučiu, kad yra ir daugiau norinčių įstoti į mūsų partijos gretas, tik nežinau, kiek jų ateis“, – moterišką intuiciją demonstravo L.Petraitienė.

Kalbas, jog B.Petrauskas palieka Liberalų ir centro sąjungą, dar labiau pakurstė tai, kad jis nedalyvavo praėjusį penktadienį vykusiame partijos Klaipėdos skyriaus visuotiniame susirinkime.

„Buvau Vilniuje komandiruotėje, apie tai iš anksto informavau skyriaus vadovybę“, – tvirtino politikas.

Jis dievagojosi, kad vis dar yra liberalcentristas – pareiškimo išstoti iš partijos nėra parašęs.

„Niekam niekur nieko nesakiau ir dar nieko nepadariau. Dar neturiu, ką paskelbti. Gandus, kad traukiuosi iš partijos, girdėjau ir pats, apie tai manęs klausė keli pažįstami. Tačiau pasikartosiu, kad dar nieko nenusprendžiau“, – tvirtino B.Petrauskas.

Paklaustas, ar tikėtina, kad jis gali palikti liberalcentristus ir prisijungti prie socialdemokratų, pašnekovas kalbėjo filosofiškai: „Gyvenimas gali daug ką pakoreguoti, nė vienas nesame amžiams su kuo nors susirišę“.

Jo teigimu, šiuo metu jam svarbiausia sulaukti Liberalų ir centro sąjungos sprendimų apie partijos ateitį. Jie turėtų būti priimti kovo antrą dieną visuotiniame liberalcentristų suvažiavime Vilniuje.

Yra svarstoma galimybė susijungti su Liberalų sąjūdžiu, nes tokie procesai kai kuriose miestuose jau vyksta.

Praėjusį penktadienį nauju Liberalų ir centro sąjungos Klaipėdos skyriaus pirmininku išrinktas Saulius Budinas patikino, kad B.Petrausko pareiškimo dėl išstojimo iš partijos tikrai nėra gauta.

B.Petrauskas yra Klaipėdos miesto tarybos narys. Jis taip pat vadovauja bendrovei „Klaipėdos keleivių ir krovinių terminalas“.

B.Petrauskas nebūtų vienintelis uostamiestyje, palikęs partiją po rinkimuose į Seimą patirto fiasko. Prieš mėnesį Liberalų ir centro sąjungą paliko jos senbuvis – miesto tarybos narys Vygantas Vareikis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aukoms

Aukoms portretas
Dovanokit už išsireiškimą, tačiau jūs kaip prostitutės, kurioms nesvarbu su kuo gultis į lovą, svarbu kad pinigų būtų. Čia panašiai...patys suprantat. Yra tik vienas apibūdinimas - jūs APGAILĖTINI !!!

ZIURKE

ZIURKE portretas
VIENAS ZIURKE PRIES KELETA SAVAICIU PABEGO ,KITAS DEL GERESNIO KASNELIO JAU IR BEGA IS LAIVO .....

vikis

vikis portretas
Kaip manot,jei valdantieji uz pareigas paprasytu paciulpt-ar sitie ciulptu?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių