Dėl uždarytos pervažos ruošiamasi spūstims: vairuotojai įspėjami rinktis kitus maršrutus

Uostamiesčio pareigūnai su nerimu laukia artėjančio pirmadienio – dėl geležinkelio pervažos remonto tądien bus uždaromas eismas Tilžės gatvėje. Vairuotojai įspėjami rinktis kitus maršrutus, nes šia gatve į miestą nebus įmanoma patekti.

Įmonė "Geležinkelio tiesimo centras" pranešė, kad pervažos remonto darbai prasidės gruodžio 5 d., pirmadienį, 20 val. 30 min.

Eismas Tilžės gatve bus uždarytas iki kito trečiadienio 7 val. 15 min.

Jau iš anksto galima prognozuoti, kas laukia vairuotojų, važiuojančių rytais į darbą mieste ir grįžtančių iš jo vakarais.

"Galimos spūstys. Užsidarys Tilžės gatvė, visi važiuos Vilniaus plentu, o ten – taip pat remontai. Todėl deriname kelio ženklų išdėstymą. Ne tik savivaldybė išsakys savo nuomonę, bet ir mes. Kol kas viliamės, kad kelio ženklais bus galima iš anksto įspėti vairuotojus. Pavyzdžiui, Jakų žiedinėje sankryžoje atsiradęs žmogus turi žinoti, kad priekyje bus uždaryta viena įvažų į Klaipėdą", – kalbėjo uostamiesčio policijos Kelių policijos tarnybos viršininkas Mindaugas Džermeika.

Mindaugas Džermeika. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Geležinkeliečiai žada kuo trumpiau trikdyti eismą ir darbus stengsis atlikti kuo greičiau.

"Važiuojantieji į žiedinę sankryžą nuo Šilutės, Vilniaus ar pačios Klaipėdos pusių, matys kelio ženklus, kurie iš anksto perspės, kad Tilžės gatve neverta važiuoti, nes ši gatvė yra uždaryta. Tokie pat perspėjimai bus atvažiuojant nuo Palangos pusės", – pažymėjo M.Džermeika.

Viliuosi, eismo įvykių nebus, o spūstims ruošiamės.

Jis aiškino, kad pervaža remontuojama ne pirmą kartą, tad ir kelininkai jau turi patirties, kaip išdėstyti kelio ženklus.

"Tokie darbai jau yra buvę, bėdų nekilo. Gal tik buvo niuansų tą pačią dieną, kai buvo uždarytas eismas. Žmonės tuo metu važiavo į darbą, o kelininkai ėmė dėlioti ženklus, kad uždaromas eismas. Vairuotojai puolė apsisukinėti. Buvo chaosas tik pirmą dieną. Paskui viskas susireguliavo", – prisiminė M.Džermeika.

Kol kas policijos pareigūnai nesiruošia probleminėse vietose reguliuoti eismo.

"Viliuosi, eismo įvykių nebus, o spūstims ruošiamės. Svarbu, kad vairuotojai būtų informuoti. Galbūt įmanoma kelionę į uostamiestį atidėti, gal galima pasirinkti vėlesnį laiką. Apie tai, kad keliuose bus daugiau automobilių, kiekvienas turėtume pamąstyti. Tikiuosi, nemalonumų nebus, tik nepatogumų. Be abejo, spūsčių kils, bet reikia viską daryti, kad jų išvengtume", – teigė M. Džermeika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

normalioj

normalioj portretas
saly butu seniai tiltai ar pozemines pervazos pastatytos o cia kaip visada viskas isvogta arba daroma is is subines islindusiomis rankomis

GAL

GAL portretas
TAI GAL TA PROGA STOP SIGNALĄ NUPJAUS

To M

To M portretas
Kokių porą dienų?? Skaitykite atidžiau
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių