Didieji darbai – finišo tiesiojoje

Baltijos prospekto ir Minijos gatvės sankryžos rekonstrukcija artėja prie pabaigos. Šiuo metu vairuotojai važiuoja dar šviesoforu nereguliuojama sankryža, veikti jis pradės darbų pabaigoje – rugsėjį.

Baltijos prospekto ir Minijos gatvės sankryžos rekonstrukcija artėja prie pabaigos. Šiuo metu vairuotojai važiuoja dar šviesoforu nereguliuojama sankryža, veikti jis pradės darbų pabaigoje – rugsėjį.

Jau prieš kurį laiką prasidėjęs ir ne kartą eismą Minijos g. ribojęs sankryžos remontas sparčiai artėja finišo tiesiosios link.

Per šį mėnesį ketinama pabaigti visus projekto statybos darbus, o rugpjūtį planuojama ruošti techninę dokumentaciją bei oficialiai atiduoti  vertinti objektą.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjo Valdo Švedo teigimu, visi planai kol kas vyksta sklandžiai, nuo numatyto grafiko nenukrypstama.

Neseniai gatvių sankirtoje atsirado ir kelio žymėjimas.

Iki rekonstrukcijos ši sankryža buvo reguliuojama šviesoforo. Šiuo metu vairuotojams eismo jis nereguliuoja. Šviesoforą planuojama pastatyti sulig statybos darbų pabaiga.

Vis dėlto dėl dar likusių darbų daugiau neplanuojama riboti eismo. Paskutinieji darbai bus atliekami įprasta tvarka, kaip ir bet kurioje kitoje miesto vietoje.

"Jeigu reikės, eismas bus kiek ribojamas viena juosta kelioms valandoms. Jeigu darbai bus vykdomi ne piko metu, gyventojai juo labiau to nepajus", – neabejojo V.Švedas.

Rugpjūtį jau bus pasibaigusi ne tik pačios sankryžos rekonstrukcija, įrengtas kelio žymėjimas bei pastatytas šviesoforas, bet ir iki galo nutiesta įvaža į naująjį terminalą.

Projekto vertė siekia 19 mln. litų. Darbai finansuojami Transporto investicijų direkcijos, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos bei uostamiesčio savivaldybės lėšomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gyv

gyv portretas
Šviesoforai jau stovi, bet dar mėnesį laiko negali jų įjungti. Nu kas per absurdo teatras.

skaitytojas

skaitytojas portretas
Vau!!! Kiek baltu juostu, juosteliu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių