Pereiti į pagrindinį turinį

Eilė prie „Lidl“ nusidriekė ir pirmadienį

2016-06-06 17:00

Žmonės vis dar masiškai plūsta į praėjusį ketvirtadienį duris atvėrusį prekybos centrą „Lidl“. Vieni čia atskuba smalsumo vedami, kiti – pigesnių prekių. Apsišarvoję kantrybe gyventojai stoviniuoja lauke, kai kurie lūkuriuoja automobiliuose.

Norintiems patekti į „Lidl“ teks su kitais laukti eilėje apie pusvalandį ar ilgiau. Vidurdienį prie parduotuvės įėjimo stovėjo daugiau kaip pusšimtis pirkėjų.

Tiesa, patekę vidun žmonės apsiperka greitai. Pačiame prekybos centre darbas vyksta intensyviu tempu ir eilės prie kasų nėra ilgos.

Gyventojų susidomėjimas parduotuve stebina net ir visko mačiusius. Mažomis kainomis viliojančia „Lidl“ manija užsikrečia vis daugiau smalsuolių.

Į prekybos centrą plūsta vidutinio amžiaus žmonės, senjorai, taip pat mamos su mažais vaikais. Netrūksta ir jaunų šeimų, kurios sakė čia apsiperkančios mėnesiui į priekį ir ima tik tai, kas jų manymu yra svarbiausia.

Žmonės baiminasi, kad praėjus kuriam laikui nuo „Lidl“ atidarymo, tokių didelių akcijų gali nebepasitaikyti, todėl nenori praleisti progos sutaupyti.

„Neaišku, kokios tos kainos bus po mėnesio ar daugiau, bet tai, ką matau dabar, labai džiugina. Du pilni krepšiai produktų – nuo duonos ir vaisių iki mėsos. Sumokėjau vos 37 eurus. Tikrai pigu“, – kalbėjo parduotuvės tarpduryje užkalbinta klaipėdietė.

Dėl kai kurių pigesnių prekių žmonėms tenka ir pasipešti, tačiau, pašnekovės žodžiais, tai visiškai natūralus dalykas žinant, kiek uždirba eilinis lietuvis.

„To ir buvo galima tikėtis. Toks sujudimas vyksta ne dėl to, kad būtume sužvėrėję, tiesiog žmogui nepaliekama alternatyvų, kaip išgyventi. Todėl ieškome pigiausių variantų“, – samprotavo moteris.

„Lidl“ atstovai pripažįsta, kad parduotuvės atidarymas pranoko visus lūkesčius, o ekonomistės Jekaterinos Rojakos žodžiais, dabartinėje ekonominėje situacijoje „Lidl“ atėjimas į Lietuvą yra tikrai „laiku ir vietoje“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų