Eismą Joniškės gatve atnaujins spalį

Klaipėdiečiai nesulaukia, kada bus baigtas Joniškės gatvės remontas. Dabar uostamiesčio pašonėje gyvenantiems žmonėms į darbą tenka važiuoti valandą.

Klaipėdiečiai nesulaukia, kada bus baigtas Joniškės gatvės remontas. Dabar uostamiesčio pašonėje gyvenantiems žmonėms į darbą tenka važiuoti valandą. Situacija turėtų pasikeisti jau spalį.

Jakuose gyvenanti klaipėdietė pasakojo, kad dabar kiekvieną rytą į darbą uostamiesčio centre – apie 10 kilometrų – važiuoja valandą. Moteris tvirtino, kad važiuodama Liepų gatve nuolat pakliūva į automobilių spūstis.

"Viskas yra dėl to, kad remontuojama Joniškės gatvė. Kada pagaliau bus baigti darbai? Kol Joniškės gatvė nebuvo remontuojama, į darbą atvažiuodavau per 20 minučių", – palygino klaipėdietė.

Pabrėžiama, kad jau greitai tokie nepatogumai nebekankins vairuotojų. Joniškės gatvės remontas turi būti užbaigtas iki lapkričio 1 dienos.

Tačiau Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vyriausiasis specialistas Romualdas Stasiulis tvirtino, kad eismą ja ketinama atnaujinti mėnesiu anksčiau – iki spalio 1-osios.

"Darbai vyksta pagal planą. Nukrypimų nuo grafiko nėra. Šį mėnesį pradėsime asfaltuoti Joniškės gatvę. Baigę šiuos darbus atnaujinsime eismą", – pabrėžė R.Stasiulis.
Pasak jo, šiuo metu jau pakloti visi tinklai. Rangovas baigia įrenginėti pamatus. Užbaigus šiuos darbus, prasidės gatvės asfaltavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to NESAMONE

to NESAMONE portretas
Jeigu nesupranti apie statybos darbu trukme, geriau patylek - protingiau atrodysi..

NESAMONE

NESAMONE portretas
KIEK LAIKO REIKAI REKONSTRUOTI TOKI TRUMPA RUOZA~~~~~!!!!!!!!!?????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių