Gausioms šeimoms – paramos akcija

Artėjant didžiosioms metų šventėms, klaipėdiečiai skatinami pasidalyti gerumu ir prisidėti prie prasidedančios tradicinės kalėdinės akcijos „Būk draugiškas daugiavaikei šeimai“.

Įkvepiančią bei šiluma spinduliuojančią iniciatyvą penktus metus globoja Inga Grubliauskienė. Klaipėdiečius dalytis gerumu su daugiavaikėmis šeimomis kviečia ir dienraštis „Klaipėda“, kuris šios akcijos partneriu yra jau ketvirtą kartą.

Kaip teigė I.Grubliauskienė, šio projekto tikslas – reabilituoti visuomenės požiūrį į daugiavaikes šeimas ir padėti joms pagerinti materialinę padėtį.

„Norime parodyti, kad daug atžalų auginantys tėveliai nėra asocialūs. Tai – tiesiog žmonės, kuriems šiek tiek sunkiau finansiškai. Klaipėdiečius skatiname daiktus, kurių buityje nebenaudoja ar naudoja labai retai, atiduoti šeimoms, kurioms jų reikia labiau. Žmonėms – tai puiki proga įvairius daiktus prikelti antram gyvenimui, o kartu padaryti gerą darbą“, – teigė akcijos iniciatorė.

I.Grubliauskienė pastebėjo, kad ankstesniais metais bene dosniausi buvo tie klaipėdiečiai, kurie ir patys gyvena prasčiau. Anot jos, matyt, sunkiai besiverčiantys žmonės labiau supranta panašius į save.

„Iš praėjusių akcijų pastebėjome, kad padovanotus baldus ar buitinę techniką nuvežti šeimoms tampa keblu. Dažnai transportavimas kainuoja daugiau nei pati dovana. Dėl šios priežasties Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrui, kuris ir rūpinasi daiktų paskirstymu daugiavaikėms šeimoms, labai reikia autobusiuko“, – kalbėjo I.Grubliauskienė.

Akcijos organizatoriai ieško rėmėjų, kurie tokią transporto priemonę galėtų padovanoti ar padėti įsigyti. Autobusiukas būtų skirtas ne tik daiktų gabenimui, bet ir vežti vaikus į įvairius renginius. Svajonių transporto priemonė būtų apklijuota visų rėmėjų logotipais.

Dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė prisiminė, kad praėjusios „Būk draugiškas gausiai šeimai“ akcijos pasižymėjo ypatinga šiluma.

„Gyventojai dosniai dalijosi ne tik buitine technika, baldais, avalyne, saldumynais, bet ir nešė savo rankomis pasiūtus ar numegztus drabužėlius, žaislus“, – prisiminė M.Saltonė.

Visi klaipėdiečių sunešti daiktai bus nugabenti į Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrą ir ten prieš Kalėdas išdalyti gausioms ir sunkiau besiverčiančioms uostamiesčio šeimoms.

Dovanų iki gruodžio 17 d. laukiama „Klaipėdos“ redakcijoje, įsikūrusioje Naujojo Sodo g. 1A, „K Centre“. Norintys atvežti didesnius daiktus pirmiausia turėtų kreiptis telefonu (8 46) 397 750.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mbt shoe blogs

mbt shoe blogs portretas
mbt sapatu Gausioms šeimoms – paramos akcija | KaunoDiena.lt

Daugiavaikis

Daugiavaikis portretas
Dar ne karto nesam informuoti apie parama is sitos organizacijos, nors esam daugiavaikiai. Ar kas nors patikrino ka sita organizacija vienija? Tegul pateikia irodymus.

tirli pirli

tirli pirli portretas
negi nezino VMI ,kad paprasti dauguma mirtinguju yra apiforminti ant puses etata?,o cia tik pasidalink,kas mums pencija uzdirbta pasidalins????bus norinciu?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių