Pereiti į pagrindinį turinį

Gimnazijos stadionas atgims šiemet

2016-02-19 15:17
"Vėtrungės" gimnazijos stadiono atnaujinimas bus tęsiamas pavasarį ir finišuos jau šiemet. "Vėtrungės" gimnazijos stadiono atnaujinimas bus tęsiamas pavasarį ir finišuos jau šiemet.

"Vėtrungės" gimnazijos stadionas naujam gyvenimui "prisikels" jau šiais metais. Pernai prasidėję darbai šiuo metu sustabdyti, juos planuojama atnaujinti pavasarį, kai teritorija išsausės ir išeis įšalas.

Specialistų teigimu, kol kas numatyti darbai atliekami pagal grafiką. Stadiono pokyčiams prireiks beveik 300 tūkst. eurų.

Praėjusiais metais prasidėjęs "Vėtrungės" gimnazijos, įsikūrusios Gedminų g., remontas turėtų finišuoti jau šiemet.

Klaipėdos savivaldybės Projektų įgyvendinimo priežiūros poskyrio vedėjo Romualdo Stasiulio teigimu, 2015-ųjų rudenį pavyko atlikti nemažai suplanuotų darbų.

Gimnazijos stadione paklotas futbolo aikštės drenažas, parengti pagrindai, išlygintas juodžemis, įrengti borteliai, apšvietimas, sutvarkyti bėgimo takų pagrindai.

"Vėtrungės" stadiono atnaujinimo ėmėsi Šilalės rajone įsikūrusi bendrovė "Kvėdarsta". Tiesa, šiuo metu darbai nevyksta.

"Laukiame, kol pavasarį pradžius, bus galima pasėti žolę", – teigė R.Stasiulis.

Stadione bus atnaujinta futbolo aikštė, bėgimo takai, įrengti lengvosios atletikos sektoriai šuoliui į tolį ir į aukštį.

Futbolo aikštėje planuojama pakloti gyvos žolės dangą, įrengti aikštės apšvietimą. Bėgimo takuose bus patiesta sintetinė danga.

Pašnekovas patikino, kad kol kas stadiono atnaujinimas vyksta pagal numatytą grafiką. Pavasarį, planuojama, stadione darbai bus baigti.

Iš viso stadiono atnaujinimas kainuos 275,5 tūkst. eurų. Didžiąją dalį lėšų pavyko gauti iš Švietimo ir mokslo ministerijos, o 10 proc. prisidėjo uostamiesčio savivaldybė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų