Pereiti į pagrindinį turinį

Gyventojai laukia darbų pabaigos

2017-01-03 11:30

Uostamiesčio gyventojams parūpo, kada Šilutės plente duris atvėrusio prekybos centro prieigose baigsis šaligatvio bei kelio dangos remonto darbai. Pagerinti aplink objektą esančią infrastruktūrą prekybos centras buvo įsipareigojęs miestui.

Vytauto Petriko nuotr.

Kai kuriems klaipėdiečiams kelia klausimų jau kurį laiką Šilutės plente, ties prekybos centru „Depo“, užsitęsę šaligatvio ir gatvės dangos remonto darbai.

Gyventojai domisi, kada į prekybos centrą ar viešojo transporto stotelę jie galės kulniuoti atnaujintu šaligatviu.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas paaiškino, kad šiuos darbus prekybos centras įsipareigojo atlikti pagal su miestu sudarytą infrastruktūros sutartį.

Joje, anot V.Švedo, buvo numatyta, kad prekybos centras duris galės atverti tik tada, kai baigs pradėtus darbus teritorijos prieigose.

Tačiau atsirado trukdžių, su kuriais prekybos centras nebuvo susijęs, todėl nuspręsta infrastruktūros sutartį pratęsti bei leisti darbus pabaigti kiek vėliau, jau veikiant prekybos centrui.

Pašnekovo teigimu, sutartis yra pratęsta, tad darbus leidžiama pabaigti iki gegužės. Jeigu nekliudys orai, finišuoti bus bandoma ir greičiau.

„Mums išrašė banko garantiją. Jeigu sugalvotų „pabėgti“, gavę pinigus iš banko mes patys pabaigtume tuos darbus“, – paaiškino V.Švedas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų