Herkaus Manto gatvė susiaurės

Netrukus naujomis spalvomis nušvisiantis geležinkelio viadukas virš Herkaus Manto gatvės bus atnaujintas ir viršuje, ir apačioje. Remonto darbai pareikalaus klaipėdiečių kantrybės, mat dėl jų teks apriboti eismą po juo esančia pagrindine miesto gatve.

Saugaus eismo komisijoje aptartas statybininkų prašymas leisti viaduko remonto metu viena juosta susiaurinti eismą Herkaus Manto gatvėje.

Pristatydamas savo prašymą projekto vadovas Martynas Pikturna pasakojo, kad atliekant kapitalinio remonto darbus atsirado poreikis riboti transporto eismą. Pradžioje atrodė, kad nepatogumus klaipėdiečiams dėl to teks kęsti net septynis mėnesius. Tokį prašymą buvo gavusi Klaipėdos miesto savivaldybė.

Viršuje reikės įrengti hidroizoliaciją, sutvarkyti deformuotas siūles, betonuoti, įrengti garso barjero sienelę tilto kraštuose. Apačioje bus atlikti apdailos darbai: montuos ir dažys kolonas bei perdangos plokštes. Todėl savivaldybės klausta, kokios yra galimybės apriboti eismą po viaduku.

"Patys puikiai suprantame, kad daugiau nei pusei metų tikėtis tokių apribojimų nerealu. Esame apgalvoję kitas alternatyvas. Tikra yra tai, kad pavasarį ar vasaros pradžioje mums reikės kelių dienų, kai eismas bus paliktas tik vienoje eismo juostoje viena kryptimi. Būsime priversti statyti pastolius ir bokštelius“, – aiškino M.Pikturna.

Saugaus eismo komisija nutarė leisti eismo ribojimą, tačiau su išlyga, kad tai bus daroma tada, kai mokiniai jau atostogaus, mokyklos neveiks. Patogiausia tai būtų daryti nuo ketvirtadienio iki pirmadienio, o statybininkai pasistengtų padirbėti per savaitgalį ir ieškoti kitų būdų darbų saugai užtikrinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebėjimas II

Pastebėjimas II portretas
Teisingai, keturi yra Baltijos žiede, vienas nuo karo laikų likęs Liepų g. Manau, kad Jakų viadukas priklauso kauniečiams.

tam pastebėjimui

tam pastebėjimui portretas
Kujovai stebi, jei Klaipėdoje pastebėjai ti vieną viaduką

Logikos nera pas juos

Logikos nera pas juos portretas
Nuo 16:40 iki 17:40 ten buna nenormalus kamsciai, kas bus kai liks po 1 juosta baisu net pagalvot... bent pavasario palaukit su savi dazymais arba darykit vienos puses viena juosta
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių