Pereiti į pagrindinį turinį

Į Palangos paplūdimį – su dviračiais

2015-06-08 13:37
DMN inf.

Aktyviai laisvalaikį mėgstantys leisti palangiškiai ir kurorto svečiai į paplūdimį raginami vykti dviračiais – specialiai jiems šiemet įrengtos šešios aikštelės su dviračiams pastatyti skirtais stovais.  Dviratininkų patogumu pasirūpino miestą tvarkančios bendrovės „Palangos komunalinis ūkis“ darbuotojai.

Ši naujovė netruko sulaukti teigiamų vertinimų, ir tai miesto tvarkytojų nestebina. Pasak įmonės direktoriaus Konstantino Skieraus, paplūdimyje įrengti stovus dviračiams nuspręsta atsižvelgiant į vietos gyventojų ir poilsiautojų pageidavimus. „Sulaukėme ne vieno prašymo pasirūpinti dviratininkų patogumu, tad pavasarį ruošdami paplūdimius aktyviajam poilsio sezonui įrengėme ir šešias aikšteles su stovais dviračiams pastatyti. Kiekvienoje iš jų galima saugiai palikti po šešias dvirates transporto priemones“, – sakė K. Skierus.

Palanga – dviratininkams draugiškas miestas. Per kurortą driekiasi keletas dviračių takų, tad aktyviai laisvalaikį mėgstantys palangiškiai ir svečiai dviračiais patogiai gali nukakti tiek iki Klaipėdos, tiek iki Šventosios. Ne išimtis ir pajūris – pasirinkusieji ekologišką transporto priemonę, vykdami prie jūros, ne tik maloniai praleis laiką, bet ir išvengs rūpesčio, kur, karštą dieną atvykus prie jūros, pasistatyti savo automobilį.

Dviračiams skirtus stovus poilsiautojai ras į paplūdimį atvykę Kastyčio, Jūratės, Kęstučio, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėmis, taip pat dviratininkams patogu prie jūros važiuoti pro Palangos reabilitacinę ligoninę, dar viena aikštelė įrengta ir ties moterų paplūdimiu. Pasak K. Skieraus, jei komunalininkai matys didesnį poreikį, dviračiams laikyti skirtų stovų paplūdimyje įrengs ir daugiau.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų