Į šokių sūkurį – nemokamai

Dienraštis "Klaipėda" uostamiesčio vaikus ragina mokytis šokti. Visą šį mėnesį pirmųjų klasių moksleiviai šokių studijoje "Svajonė" turės galimybę susipažinti su disko bei sportinių šokių pagrindais.

"Skaitytojus mokytis šokti kviečiame jau ne pirmą kartą. Šiemet nusprendėme, kad smagių emocijų pasisemti turėtų jauniausi klaipėdiečiai. Mokslo metus pradėsime šokių aikštelėje", – kalbėjo dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė.

6–9 metų vaikai  į šokių sūkurį pasinerti galės kiekvieną rugsėjo pirmadienį ir trečiadienį. Pamokos šiomis dienomis vyks nuo 16 val. šokių studijoje "Svajonė" (Mainų g. 6, baldų centro "Gigant" pastatas, 4 aukštas, įėjimas iš šiaurinės pusės).

Į nemokmas pamokas atvykusieji privalo turėti tos dienos dienraščio "Klaipėda" numerį.

Šokių studijos "Svajonė" vadovas Alvydas Soraka pastebėjo, kad jaunieji klaipėdiečiai, kurie iki šiol nėra šokę arba turi nedaug tokios patirties, per mėnesį išmoks disko bei sportinių šokių pagrindų, kiekvienos pamokos pradžioje atliks tempimo bei koordinaciją gerinančius pratimus.

"Vaikams labai patinka nuotaikingos disko šokių pamokos, taip pat mokysime ir Lotynų Amerikos šokių. Vaikai susipažins su čia čia čia, džaivu, kvikstepu, valsu", – pasakojo pašnekovas.

Užsiėmimuose jaunieji klaipėdiečiai ne tik smagiai praleis laiką, bet ir patobulins savo muzikinius gebėjimus, motoriką, lankstumą, sustiprės fiziškai.

Atvykstantiesiems į pamokas nebūtina atsivesti šokių partnerio, mat užsiėmimai organizuojami taip, kad galima šokti ir po vieną, ir poromis.

"Žinoma, būtų smagu, kad tarp mokinių būtų ir berniukų. Tada mokytis šokti galėtume ir porose", – pastebėjo A.Soraka.

Pirmoji jauniausiems dienraščio skaitytojams dovanojamo ciklo pamoka startavo jau vakar, tačiau norintieji pradėti mokytis šokti gali prisijungti bet kuriuo metu.

Anot M.Saltonės, dienraščio komanda viliasi, kad visą mėnesį nemokamai šoksiantys mokinukai ne tik smagiai pradės mokslo metus, išmoks suktis šokių aikštelėje, bet ir stačia galvą pasiners į šokių sūkurį bei pamokas pratęs ir akcijai pasibaigus.

"Kas žino, galbūt "Klaipėdos" šokti pakviestas moksleivis ateityje taps tikra žvaigžde ir garsins uostamiesčio vardą", – tikisi rinkodaros projektų vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių