Išrinkta nauja „Smiltynės perkėlos“ valdyba

  • Teksto dydis:

Bendrovės „Smiltynės perkėla“ visuotiniame akcininkų susirinkime išrinkta naujos kadencijos bendrovės valdyba. Į ketverius metus dirbsiančią valdybą išrinkti trys nariai, iš kurių du – nepriklausomi.

Nauja bendrovės valdyba išrinkta ankstesnei valdybai baigus 4 metų kadenciją, praneša Susisiekimo ministerija.

„Linkiu naujiesiems bendrovės valdybos nariams veiksmingai prisidėti prie tvaraus viešojo vandens transporto paslaugų ir inovatyvių sprendimų plėtros, bendrovės teikiamų paslaugų kokybės augimo, visuomet įsiklausant į vartotojų poreikius“, – sakė susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Vienas iš išrinktų nepriklausomų valdybos narių – Rytis Valūnas turi vertingos patirties bendrovių veiklos valdymo, kontrolės ir priežiūros, strateginio planavimo ir įgyvendinimo srityse. Šią patirtį jis įgijo dirbdamas valstybės valdomų įmonių valdybose, AB „Klaipėdos nafta“ vadovybėje, kur šiuo metu eina administravimo ir korporatyvinio valdymo direktoriaus pareigas.

Antrasis atranką laimėjęs nepriklausomas valdybos narys – Valdemaras Vaičekauskas, taikydamas gerosios valdysenos principus ir užtikrindamas valdybos veiklos tęstinumą, tęs darbą AB „Smiltynės perkėla“ valdyboje. Jis turi jūrinį išsilavinimą, taip pat ilgametę vadovaujamo darbo patirtį ir stiprias kompetencijas ne tik vidaus vandenų transporto valdymo srityje, bet ir verslo plėtros, strateginio planavimo, rizikų valdymo srityse. V. Vaičekauskas nuo 2006 m. vadovauja UAB „Hortus Investment Banking“.

Naujos kadencijos valdyboje bus ir Susisiekimo ministerijos deleguota valstybės tarnautoja, Valstybės turto ir įmonių valdymo skyriaus patarėja Indrė Bernotaitė. Jos ilgametė patirtis juridinių asmenų veiklos valdymo, kontrolės ir priežiūros srityse sukaupta dirbant VšĮ „Plačiajuostis internetas“, VĮ Vidaus vandens kelių direkcijos, VĮ Lietuvos oro uostų, AB „Viamatika“, AB „Kelių priežiūra“ valdybose.

Bendrovė „Smiltynės perkėla“ verčiasi keleivių bei transporto priemonių perkėlimu keltais per Kuršių marias Klaipėdoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Varda

Varda portretas
Kas iš to, nuo 09-01 iki 06-01 vistiek didžiulis keltas senojoje perkėloje, o būtų galima mažą paleisti 50 vietų max

Memel

Memel portretas
Tai dabar haholai sesi????

Barkasas

Barkasas portretas
A čiakuli paliko-daraktorium?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių