J. Narkevičius atskleidė, kada turėtų būti paskirtas Klaipėdos uosto vadovas

Klaipėdos jūrų uosto direkcijos vadovas turėtų būti paskirtas kovo pabaigoje, sako susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius.

„Procesas jau yra baigtinės stadijos, agentūros jau pateikė galimų kandidatų sąrašą. Mes vertinome, vakar kaip tik kalbėjome apie tą situaciją ir planuojame, kad kovo pabaigoje bus jau užbaigtas šitas procesas“, – antradienį žurnalistams sakė susisiekimo ministras.

Visgi atskleisti, kiek kandidatų yra svarstoma į vadovo vietą, J. Narkevičius atsisakė.

„Kol kas nenorėčiau apie tai kalbėti. Bet pasakysiu vienaip – kiekvienas atitinkamas kandidatas yra laukiamas ir mes stengsimės pritraukti (...) kuo platesnį ratą kompetentingesnių asmenų“, – tikino jis.

Kaip ELTA jau rašė, Prezidentūra paragino kuo greičiau surasti Klaipėdos jūrų uosto direkcijos vadovą. Valstybei strateginę reikšmę turintis uostas nuolatinio vadovo neturi nuo 2019 m. kovo, kai iš šių pareigų buvo atleistas Arvydas Vaitkus.

J. Narkevičius yra sakęs, kad Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovas gali būti paskirtas kovo pradžioje.

Buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis po kilusio skandalo atleido A. Vaitkų iš Klaipėdos uosto vadovo pareigų. Jis tai motyvavo tuo, kad A. Vaitkus, dirbdamas Klaipėdos uosto vadovu, nebegalėtų būti objektyvus uoste veikiančioms įmonėms.

A. Vaitkus šį sprendimą apskundė, tačiau Vilniaus miesto apylinkės teismas skundą atmetė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dragūnas

Dragūnas portretas
Jau TURĖJO būti paskirtas! Matyt savai chebrai laiko šia vertingą vietelę.

optimistas

optimistas portretas
gal ir geras buvo, bet norejo dar geriau ir susidejo su trasu mafija, jiems state krantines su isskirtiniu gyliu,prieto prisijunge ir alekna-padejo greiciau aptarnauti dambrausko laivus,tai tikra teisybe,leido krauti didesne grimzle isvesdavo laivus locmanai.o tai dideles babkes.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Atskleide. Ka, cia labai didele paslaptis? Viskas uzslaptinta, kaip ir kgb sarasai. Kada visas tas marazmas baigsis?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių