Jaunimo veikloms – nauja erdvė uostamiestyje

Beveik 11 mln. eurų kainavusi Futbolo mokykla po renovacijos yra pritaikyta ir jaunimo veikloms, kur netrukus pradės veikti Atviras jaunimo centras. Šiose patalpose Paryžiaus Komunos gatvėje įsikurs dar vienas Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centro padalinys.

Klaipėdos taryba pritarė naujųjų patalpų perdavimui Karalienės Luizės jaunimo centrui.

Centras jau turi patalpas Puodžių, Laukininkų bei I.Simonaitytės gatvėse.

Naujose patalpose bus atviros jaunimo erdvės, kuriose veiks ne būreliai – jaunimas leis laiką taip, kaip pats norės. Esą tai bus jaunimo namai, kur jaunuoliai patys rinksis, ką nori veikti.

Atvirame jaunimo centre yra atskira tik šio centro lankytojams skirta didelė sporto salė, interaktyvi mokymosi klasė, konferencijų salė, kūrybinių dirbtuvių erdvės ir net virtuvėlė su šaldytuvu ir elektrine virykle.

Sporto salėje yra sulankstomi krepšinio stovai, tad ten galės vykti ir šokiai, ir įvairūs kiti užsiėmimai.

Futbolo mokyklos pastate įrengtam Jaunimo centrui skirtas plotas yra 1,2 tūkst. kv. m.

"Tai turėtų būti jaunimo namai, padedantys atitraukti juos nuo gatvės ir skatinantys aktyvią, naudingą ir įdomią veiklą. Pati koncepcija dar dėliojama. Patalpos dabar yra perduodamos, ruošiamasi pirkti kompiuterinę techniką, kai viskas bus baigta, jaunimo kuratoriai įsikels ten ir bus galima pradėti veiklą", – teigė Klaipėdos savivaldybės administratoriaus direktoriaus pavaduotoja Asta Dirgėlienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdos

Klaipėdos portretas
žurnalistai jau moka parašyti apie įvykį nieko nepasakydami?:D:D:D)))))))))))

Klpd.

Klpd. portretas
Žurnaliūgos ir vėl akivaizdžiai slepia tikrą info: Ši pastatyta futbolo mokykla turėjo būti naudojama pagal tiesioginę jos paskirtį ir seniai suplanuotas veiklas, o dabar yra atiduodama všį Sporto centrui ir všį,,Karalienės Luizės"jaunimo centrui (čia suprask miesto liberastu ir mano miestas Klaipėda megalesyklai). Jau Kultūros fabriko daržinė stovi ir pelyja nenaudojama ir ėsdama pinigus, o mūsų liberastkonservantų valdžiagyviai jau sugalvojo pasimti sau dar daugiau. ATIDUOKIT UŽ MIESTO PINIGUS STATYTĄ FUTBOLO MOKYKLĄ FUTBOLUI IR KAIP ŽADĖJOT NEVYRIAUSYBINĖMS SAVANORIŲ ORGANIZACIJOMS !P.S. Galima pasižiūrėti YOUTUB'ėje kaip kultūros-sporto komitete ponas Simokaitis pristatė šį projekto perdavimą su visomis smulkmenomis..O ne taip seniai vienoje taryboje sakė ,,miestas laisvų patalpų neturi":D))

Jonas

Jonas portretas
Karalienes Luizes? Tikiuosiu nieko bendro su aferiugom is karalienes Mortos...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių