Pereiti į pagrindinį turinį

Kaimynus supjudė palėpės remontas

2010-08-17 12:07
Bėda: dėl palėpės rekonstrukcijos darbų į kelis S.Daukanto g. 35 namo butus plūsta lietaus vanduo.
Bėda: dėl palėpės rekonstrukcijos darbų į kelis S.Daukanto g. 35 namo butus plūsta lietaus vanduo. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Klaipėdiečio butas dėl kaimyno palėpės rekonstrukcijos virto baseinu, tačiau jis niekaip negali priversti nei statybininkų, nei šeimininko, kad darbai būtų baigti kuo greičiau.

S.Daukanto gatvės 35 namo gyventojas Kęstutis Keraitis jau mėnesį vaikšto susiėmęs už galvos.

„Kaimynas, kuris remontuojasi palėpę, nupjovė stogą, todėl pas mane į butą bėga vanduo. Ir dar lyg tyčia kone kasdien užklumpa tokios liūtys. Į mano prašymus greičiau pabaigti darbus nereaguojama. Kaimynas liepia man pačiam kalbėtis su statybininkais. O jie manęs irgi neklauso“, – guodėsi klaipėdietis.

Jis kreipėsi į Klaipėdos teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros skyrių. Jo specialistai apsilankė prie namo, tačiau esą niekuo nepadėjo.

„Tas žmogus palėpės rekonstrukciją atlieka legaliai – yra duotas leidimas. Tačiau mes negalime nustatyti terminų, per kiek statybininkai turi atlikti darbus“, – teisinosi Klaipėdos teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros skyriaus Statybos valstybinės priežiūros poskyrio vedėja Dainora Bernotavičienė.

Ji teigė, jog palėpės šeimininkas buvo įpareigotas uždengti dalį nuardyto stogo, kad į kaimynų butus nevarvėtų vanduo.

„Statybininkai tikrai stengiasi, nes ir į šeimininko butą plūsta vanduo. Aišku, vykdant statybos darbus negali būti pažeidžiami trečiųjų asmenų interesai. Jei buvo užlietas žmogaus butas, jis kaimyno turi reikalauti atlyginti nuostolius. Galiausiai yra teismas“, – patarimų negailėjo D.Bernotavičienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų