Kalėdos – nors ir ne baltos, bet ramios

Apie baltas Kalėdas veikiausiai jau nebesvajojantys pajūrio gyventojai gali džiaugtis kita nebloga žinia – per šventes beveik nelis, o vėjas nurims. Nebus šalta, slidu, klaipėdiečiams atsiras proga daugiau laiko praleisti gryname ore.

Sinoptikai kol kas savaitgaliui ir visai kitai savaitei neprognozuoja lietaus. Šiandien numatomas pietų ir pietryčių silpnas vėjas, nakties ir dienos oro temperatūra neturėtų daug skirtis – tamsiuoju metu termometrai rodys 3–5, o dieną – 5–7 laipsnius šilumos.

Sekmadienį vėjas suksis iš šiaurės rytų, jo greitis sieks 4–9 m/s, galimas silpnas lietus ar dulksna, naktį tikėtinas rūkas, oro temperatūra išliks panaši, kaip ir dieną prieš.

Nuo pirmadienio iki pat savaitės galo nenumatoma kritulių, pirmąsias dvi dienas vėjas bus silpnas ir tik trečiadienį jis gali sustiprėti iki 7–12 m/s.

Lauke nebus šilta, bet ir didelės žvarbos neturėtume jausti, laikysis 4–6 laipsnių teigiama temperatūra.

Trečiadienio naktį termometro stulpelis gali sustoti ties nuliu, tad ryte, tikėtina, teks grandyti šerkšną nuo mašinų langų.

Ketvirtadienį pamažu ims stiprėti vėjas, prognozuojama, kad jo greitis sieks 8–13 ar net 15 m/s, oro temperatūra nesikeis.

Penktadienį bus vėjuota, bet šaltuko vis dar nesulauksime.

Žmonės yra pastebėję, jei Kalėdos – juodos, Naujųjų metų sutikimo šventė būna balta. Ar ši prognozė pasitvirtins ir šiemet, sužinosime visai netrukus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...,sveiki! MIELIEJI,SVEIKI! suLAUKE SAVAITGALIO...,

...,sveiki! MIELIEJI,SVEIKI! suLAUKE SAVAITGALIO..., portretas
didziausia SVENTE yra LAUKTI SVENTES,malonios SV.KALEDU laukimo NUOTAIKOS ir MALONAUS SAVAITGALIO linkiu JUMS VISIEMS...,su PAGARBA ir MEILE NUOSIRDZIAI JUSU... TASKAS
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių