Kerpėmis apaugę nauji suoliukai – jau nuvalyti

Vaikščiojant po uostamiesčio centrą, dažnam norisi prisėsti ir atsipūsti. Vieni atsikvepia lauko kavinėse, kiti žvalgosi artimiausio suoliuko. Tačiau radę jį piliavietėje nustemba – dar visai neseniai pastatyti suoliukai apaugę kerpėmis.

Klaipėdiečiai juokauja, esą ant tokių suoliukų sėdėti – bent šiek tiek minkščiau, tik patariama to nedaryti puošniais drabužiais.

Kelis tokius suoliukus nufotografavęs vienas klaipėdietis nuotraukas įkėlė į socialinių tinklų grupę "Tvarkau Klaipėdą".

Kaip ir buvo galima tikėtis, netrukus kilo miestiečių šurmulys.

"Medienai reikia priežiūros, negalima pastatyti medinio suoliuko ir jį tiesiog pamiršti, reikia kasmet skirti pinigų jam atnaujinti", – tikino viena klaipėdietė.

Kiti pastebėjo, kad problemų piliavietėje glūdi ir daugiau.

"Taip sakant, gamtiniai suoleliai. Sulaužyti lentų takeliai, plytelės suskaldytos, įkritusios", – stebėjosi kita moteris.

Pasak Klaipėdos savivaldybės tarybos ir mero sekretoriato vyriausiosios specialistės Silvijos Mockuvienės, suoliukai bus nuvalyti.

"Piliavietės teritorijoje suoliukus prižiūri Mažosios Lietuvos istorijos muziejus. Miesto tvarkymo skyrius pranešė, jog muziejaus darbuotojai jau informuoti apie gyventojo pastebėjimus ir pasirūpins, kad suoliukai būtų nuvalyti. Jų būklė yra gera, keisti nereikia", – teigė S.Mockuvienė.

Pažadai buvo tesėti – visi suoliukai jau nuvalyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kerpes nuvalė

kerpes nuvalė portretas
pelėsis liko.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada lapus nuo praėjusio rudens susluosite ?

pietietis.

pietietis. portretas
ar architektai begalviai? ar tingi nubraizyti planuose atramas nugarai? pasikonsultuotu su kineziterapeutais kaip negadint senukams stuburo- gal tada ant suoliuku kerpes neaugtu!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių