Kieme – kelio ženklo detektyvas

Žvejybos uosto daugiabučių kieme, netoli Minijos ir Naikupės gatvių sankryžos, jau keletą savaičių guli nurodomasis kelio ženklas. Kaip jis čia atsirado ir kodėl iki šiol ten yra, nežinia. Kaltininkas kol kas nenustatytas, o pats ženklas greitu metu bus išgabentas.

Kelio ženklą pastebėjo Minijos g. daugiabučiame name gyvenanti klaipėdietė Dalia.

Moteriai kilo klausimas, kodėl bendras turtas šitaip nesaugomas.

"Prieš gerą mėnesį ar pusantro Minijos ir Naikupės gatvių sankryžoje buvo keičiami šviesoforai. Ten kažkada stovėjęs ženklas buvo nuimtas ir paguldytas tiesiog ant šaligatvio, kur taip ir pragulėjo kurį laiką. Po to kažkas, galbūt juokais, nusinešė tą ženklą į Minijos ir Naikupės daugiabučių kiemus ir atrėmė į namo sieną, kur šis galėjo nuvirsti į vieną ar į kitą pusę ir sužeisti pro šalį einantį žmogų. Galiausiai kažkam pasirodė, jog jis per pavojingai stovi, tad numetė tiesiog į žolę, kurioje jis guli jau antrą savaitę. Kodėl mūsų visų turtas mėtosi pievoje? Štai pavyzdys, kaip veltui švaistomi valstybės pinigai", – skundėsi klaipėdietė.

Štai pavyzdys, kaip veltui švaistomi valstybės pinigai.

Bendrovės "Eismija" projektų vadovas Audrius Džiugelis tikino, kad gatvėse vyksta tam tikri darbai, dėl kurių kelio ženklas veikiausiai ir buvo pamirštas.

"Šiuo metu Minijos gatvėje visose šviesoforinėse sankryžose vyksta rekonstrukcijos darbai. Gal jų metu šie ženklai buvo įrengti kaip laikini. Kaip matau, ženklas nebuvo įbetonuotas. Susisiekiau su rangovais, atliekančiais tose sankryžose darbus, pažadėjo, kad privažiuos pasiimti ženklą", – teigė A.Džiugelis.

Rangovas – bendrovės "YIT Lietuva" statybos projektų vadovas Julius Linda nurodė, kad šioje situacijoje aiškumo mažai.

"Mes ženklą jau pasiėmėme. Tik dar neaišku, ar jis mūsų. Pasakiau atsakingai institucijai, kad nuvažiuotų pasižiūrėti. Kas jį išrovė ir kas ten padėjo, dar neaišku. Kaltininkas nenustatytas", – pabrėžė J.Linda.

Kiek kainuoja tokie ženklai, minėtųjų bendrovių atstovai nenurodė.

"Dėl kainos ir kelio ženklo likimo galėtų geriausiai atsakyti įmonė, kuri vykdė šiuos darbus", – tikino A.Džiugelis.

O J.Linda atsakė, kad kelio ženklų jo įmonė apskritai nepardavinėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Rimta rėmą radote...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių