„Klaipėda“ visus metus – už 132 litus

Iki dienraščio "Klaipėda" prenumeratos akcijos pabaigos liko vos kelios dienos. Todėl išskirtine galimybe užsiprenumeruoti dienraštį kitiems metams tik už 132 litus pasinaudoti turėtų suskubti visi, iki šiol tai atidėlioję. Klaipėdos spaudai pradžią davęs laikraštis ir kitais metais išsiskirs savo kokybe.

Iki dienraščio "Klaipėda" prenumeratos akcijos pabaigos liko vos kelios dienos. Todėl išskirtine galimybe užsiprenumeruoti dienraštį kitiems metams tik už 132 litus pasinaudoti turėtų suskubti visi, iki šiol tai atidėlioję. Klaipėdos spaudai pradžią davęs laikraštis ir kitais metais išsiskirs savo kokybe.

Išskirtinė galimybė

Dienraštis "Klaipėda" vienintelis išeina pirmadieniais, todėl gyventojus pasiekia ne penkis, kaip kiti laikraščiai, o šešis kartus per savaitę.

Taigi, skaitytojai per metus gauna apie 50 "Klaipėdos" numerių daugiau nei kitų dienraščių.

"Dar niekada nebuvo taip pigu užsiprenumeruoti "Klaipėdą" ir tokios progos šiais metais jau nebebus", – patikino dienraščio rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė.

Užsisakyti dienraštį "Klaipėda" visiems ateinantiems metams kainuoja tik 132 litus. Kaina įmonėms – 144 litai.
Perkant laikraštį kasdien kaina siektų 408 litus, todėl dienraštį užsiprenumeravus per akciją, galima labai daug sutaupyti.

Dienraščio prenumeratos akcija tęsis iki birželio 30 d.

"Laukti paskutinės dienos tikrai neverta, liko mažiau nei savaitė, reikėtų suskubti", – ragino rinkodaros projektų vadovė.

Gyventojai yra laukiami dviejuose "Klaipėdos" skyriuose: Naujojo Sodo g. 1A ("K centre") ir Klaipėdos "Akropolyje". "K centre" gyventojai aptarnaujami nuo 8 iki 16 val., o "Akropolyje" – 10–22 val.

Kiekvieno skoniui

M.Saltonė pastebėjo, jog kasmet dienraščio "Klaipėda" prenumeratorių būrys vis didėja. Ištikimiausi laikraščio skaitytojai yra itin brangūs ir svarbūs, todėl jie sulaukia išskirtinių privilegijų ir dovanų.

Šiemet "Klaipėdos" prenumeratoriai, kaip ir prieš kelerius metus, turėjo išskirtinę progą su dienraščiu gauti šviežutėlį ir niekur neparduodamą bei analogų Lietuvoje neturintį leidinį "Vasaros gidas".

Kas mėnesį "Klaipėdos" prenumeratorius pasiekia žurnalas "Durys", numatoma išleisti dar kelis specializuotus, informatyvius leidinius.

Skaitytojai taip pat džiaugiasi kasdieniais laikraščio priedais. Skirtingomis savaitės dienomis gyventojus pasiekiantys priedai – "Jūra", "Sveikata", "Klaipėdos verslas", "Atžalynas", "Pramogų gidas", "Vakarė" – puslapiai, kuriuose naudingos informacijos atranda ir išrankiausias skaitytojas.

"Dienraštis turi daug puslapių, kuriuose netrūksta įvairios ir išsamios informacijos", – akivaizdžią tiesą įvardijo M.Saltonė.

Skaityti – tradicija

Gerai žinomi klaipėdiečiai dienraštį renkasi dar ir todėl, kad jį skaityti jau tapo tradicija.

M.Saltonė pastebėjo, jog kitais metas 70-ąjį jubiliejų švęsiantis laikraštis išaugino ne vieną kartą.

"Galima sakyti, jog uostamiesčio regioninės spaudos pradininkas ir buvo dienraštis "Klaipėda". Ilgamečiai mūsų prenumeratoriai neretai prisimena, jog šį laikraštį skaitė jų tėvai, dabar skaito jie ir šią tradiciją įskiepys savo vaikams", – pasakojo pašnekovė.

Rinkodaros projektų vadovė pabrėžė, kad laikraštis "Klaipėda" yra tikras pirmasis miesto laikraštis, kuris įvairiais istorijos tarpsniais žengė koja kojon su klaipėdiečiais ir miesto gyvenimo aktualijomis. Taip bus ir kitais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dienaphp

dienaphp portretas
http://vz.lt/article/2014/6/16/aukcione-neparduotos-kauno-dienos-ir-klaipedos-leidejo-akcijos

Tomas7

Tomas7 portretas
Ar tai tiesa ar gandas apie varžytines?

žvilgsnis iš šalies

žvilgsnis iš šalies portretas
Agonija... Dienraštis nebeturi nieko klaipėdietiško, valdomas iš Kauno, paskendęs skolose. Pirmos varžytinės neįvyko, informacija apie antrąsias slepiama.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių