Klaipėdiečiai mėgausis lietuviška vasara

Dabar pats laikas džiaugtis vasaros malonumais. Sinoptikai karščius pranašauja tik savaitgaliui ir pirmadieniui. Vėliau įsivyraus maloniai lietuviška vasara – nelis, pūs silpnas vėjelis, oro temperatūra tik keliais laipsniais perkops 20 laipsnių padalą.

Karščio mėgėjams savaitgalis bus tobulas.

Šiandien, sekmadienį ir pirmadienį bus karšta – termometrai rodys 26–28 ar net daugiau laipsnių, naktys taip pat bus labai šiltos – 16–18 laipsnių aukščiau nulio, lietaus nenumatoma.

Naktimis vyraus silpnas šiaurės rytų vėjelis, antroje dienos pusėje nuo jūros papūs brizas – šiaurės vakarų vėjas.

Nuo antradienio orai keisis. Į pajūrį vėjas atgins debesis, bet lietaus nenumatoma, dienos ir naktys nebebus tokios karštos.

Antradienio naktį oras vės iki 14–16 laipsnių, dieną termometrai rodys apie 22–24 laipsnius šilumos.

Trečiadienis numatomas saulėtas, vėjai nesikeis, vis dar bus silpni, lietaus nelaukiama, tikėtina saulėta diena, naktį oras atvės iki 12–14 laipsnių, dieną karštis nebekamuos, termometrai rodys 21–23 laipsnius šilumos.

Panašus bus ir ketvirtadienis, tikėtina, kad naktį šils iki 15 laipsnių, debesuota diena bus tokia, kaip ir kitos.

Penktadienis netaps išimtimi. Lietaus nenumatoma, prognozuojama, kad vėjas bus silpnas, naktį nebus šalta – 14–16 laipsnių, o dieną ne per karšta – 22–24 laipsniai.

Vanduo jūroje įkais iki labai tinkamos maudynėms 20 laipsnių temperatūros, Kuršių mariose ir ežeruose maudytis bus dar smagiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių