Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečiai šluoja bilietus į koncertus

2016-03-06 03:00
Uostamiesčio gyventojai noriai perka bilietus į kovo 11-ąją vyksiančius koncertus.
Uostamiesčio gyventojai noriai perka bilietus į kovo 11-ąją vyksiančius koncertus. / Vytauto Petriko nuotr.

Uostamiesčio gyventojai aktyviai domisi Kovo 11-osios renginiais. Simbolinį vieną eurą kainuojantys bilietai į "Švyturio" arenoje vyksiantį koncertą jau beveik išgraibstyti. Sparčiai tirpsta ir laisvų vietų skaičius koncerte "Nubusk pasikeitęs", kurio metu surinktos lėšos bus skirtos labdaringai iniciatyvai.

Pasirodys "Biplan"

Kitą savaitę klaipėdiečiai minės Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną. Kaip įprasta, vakare gyventojai mėgausis Kovo 11-ajai skirtu koncertu. Šiemet miestiečiai gali rinktis iš dviejų renginių.

19 val. "Švyturio" arenoje nugriaudės grupės "Biplan" koncertas "Už Laisvę".

Renginį organizuojančios bendrovės "Gera nuotaika" direktorius Jevgenijus Sokolovas atskleidė, kad jame dalyvaus ir legendinės "Anties" lyderis Algirdas Kaušpėdas bei atlikėja Ieva Narkutė.

Solistai planuoja atlikti keletą kūrinių ir drauge su "Biplan".

Graibstė bilietus

Į šį renginį klaipėdiečiai gali patekti sumokėję vos vieną eurą. Pašnekovo teigimu, bilietais pradėta prekiauti trečiadienį.

"Tą dieną jų buvo nupirkta apie 1,5 tūkst. Klaipėdiečiai stebi ir aktyviai seka informaciją apie, galima sakyti, nemokamus renginius", – pastebėjo bendrovės vadovas.

Iš viso klaipėdiečiai galėjo įsigyti 7 tūkst. bilietų. Penktadienio popietę jau buvo išgraibstytos visos sėdimos vietos. Beliko apie 2 tūkst. bilietų, kurie leis koncertą stebės stovint.

Nauja iniciatyva

19 val. prasidės Kovo 11-ajai skirtas koncertas ir neseniai duris po rekonstrukcijos atvėrusiame Klaipėdos dramos teatre.

Čia vyks labdaros koncertas "Nubusk pasikeitęs", kurio programoje numatyti modernūs chorinės muzikos kūriniai. Renginį vainikuos "Saulėtekio mišios".

Koncerte dalyvaus vienas žymiausių mišrių chorų "Bel Canto", uostamiesčio choras "Cantare" ir Klaipėdos koncertų salės kamerinis orkestras.

Šiuo koncertu siekiama sukurti naują laukiančio bilieto tradiciją.

Už 30 eurų auką lankytojui dovanojamas kvietimas į minėtą renginį, o paaukoti pinigai bus skirti labdaringai iniciatyvai.

Vadinamuoju laukiančiu bilietu galės pasinaudoti visi uostamiesčio vaikai, norintys patekti į Klaipėdos dramos teatro arba Klaipėdos koncertų salės repertuarinius spektaklius ar koncertus.

Susidomėjimo netrūksta

Šį renginį organizuojančios viešosios įstaigos "Klaipėdos šventės" direktoriaus Romando Žiubrio teigimu, miestiečiai aktyviai domisi koncertu, mažėja ir laisvų vietų salėje skaičius.

Bilietais prekiaujama jau porą savaičių. Iš klaipėdiečiams pasiūlytų 380 vietų laisvų liko tik apie 100.

"Klaipėdiečius domina ir pats koncertas, ir jo forma. Tačiau jaučiame, kad ši idėja dar yra nauja, turi praeiti kažkiek laiko", – teigė R.Žiubrys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų