Klaipėdiečiai stebisi nesikeičiančiu vaizdu: kodėl nuo kelio nepatraukiamas vamzdis?

I.Kanto gatve kasdien vaikštantys klaipėdiečiai nesupranta, kodėl netoli Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos bene nuo Naujųjų skersai šaligatvio tįso galu į žemę įkištas vamzdis.

Dar praėjusių metų vasarą tapo aišku, kad šioje gatvėje bus tvarkoma lietaus nuotekų kanalizacija. Rudenį priešais minėtą mokyklą buvo sukrauti kelių dydžių ilgi žali vamzdžiai.

Nauji kelio ženklai vertė manyti, kad jau visai greitai šioje vietoje užvirs darbai. Tie, kuriems jau teko patirti, kaip greitai rekonstruojama susidėvėjusi lietaus nuotekų kanalizacija, tikėjosi, kad iki metų pabaigos I.Kanto gatvė atgaus įprastą vaizdą.

Vieną dieną klaipėdiečiai pamatė tarp 7-ojo ir 5-ojo I.Kanto gatvės namų iškastą duobę ir į ją įleistą ilgo vamzdžio galą.

Tai turėjo reikšti, kad darbai jau tuoj tuoj įsibėgės. Bet kažkas atsitiko, ir vamzdis liko gulėti tokioje keistoje pozicijoje ne vieną ir ne dvi savaites.

Paviršinių nuotekų rekonstrukciją Klaipėdos miesto savivaldybės užsakymu atlieka bendrovės "Orlis" darbininkai.

Kaip informavo Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistai, prieš kelias savaites sugedo minėtos įmonės vamzdžių stūmimo mašina, todėl darbai nebaigti.

Įmonės atstovai pranešė, kad iš Vokietijos jau atkeliavo mašinos remontui būtinos detalės, ji jau taisoma.

Šią savaitę darbus I.Kanto gatvėje planuojama pratęsti.

"Jeigu nenutiks nieko nenumatyto, per artimiausias dvi savaites bendrovė "Orlis" turėtų pabaigti vamzdžių stūmimo darbus ir pradėti tvarkyti aplinką", – patikino Klaipėdos savivaldybės viešųjų ryšių specialistė Aušra Lukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sigis

Sigis portretas
Žurnalistai visiškai nebeturi ką veikti, taip suprantu, reikia apie vamzdžius rašyti, nes nėr daugiau jiems ką veikti. ...

Kostantinas

Kostantinas portretas
Nieko keisto. Gyvename Kalotėje, jau turbūt kokią pusę metų prie geležinkelio pervažos guli rastų krūvos. Rodos jie tikrai būtų reikalingi kokiam žmogui malkoms, bet pabadyk jas pajudinti ir tikrai atsiras šeimininkai. Bet jos kol kas guli niekieno neliečiamos -ar dar ilgai,kol supus?

Jo

Jo portretas
Daugiau žurnaliūgom kliūva tas vamzdis.Reikia gi kiršinti gyventojus.Šunauja yra šunauja
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių