Klaipėdiečiai sunerimo dėl nuotekų

Klaipėdiečiai susidomėjo viename Mokyklos gatvės mikrorajone atliekamais lietaus nuotekų tinklų tiesimo darbais. Gyventojai mano, kad tinklai tiesiami ne pagal originalų projektą. Nega na to, įtariama, esą vykdant darbus buvo pažeistas vamzdynas.

Anot susirūpinusio klaipėdiečio, pagal originalų projektą nuotekų tinklas turėtų būti tiesiamas 1,75 m gylyje, tačiau šiuo metu jis nesiekia net pusantro metro.

Kaip teigia vyras, projektu nepatenkinti ir kiti gretimų namų gyventojai.

"Norėjome išsiaiškinti ir sužinoti, ar projektas buvo koreguotas, tačiau su mumis niekas nesusisiekė. Kaimynams nutraukti vamzdžiai, kurių iki šiol dar niekas nesiskubina sutvarkyti. Panašu, jog kelias jau lyginamas ir ruošiamas asfaltuoti. Baiminamės, kad situacija tokia ir liks. Norėtume žinoti, kodėl nėra sprendžiamos problemos, o jos tik glaistomos?" – raštu į savivaldybės atstovus kreipėsi gyventojas.

Anot darbus vykdančios bendrovės "Klaipėdos vanduo" Plėtros departamento direktoriaus Vytauto Valantino, į visus gyventojų skundus reaguojama.

"Jeigu žmogus pamato problemą, visada gali kreiptis į mus raštiškai arba tiesiog ateiti į įstaigą "Klaipėdos vanduo". Svarbu, kad pranešimai būtų tikslūs, aiškiai nurodytas remontuojamas ruožas, adresas. Projektas yra gyvas organizmas – jis gali kisti. Kartais žmonės ties savo sklypų ribomis savavališkai stato statinius, vykdo įvairius darbus, tad korekcijos neišvengiamos",– kalbėjo direktorius.

Departamento vadovas žadėjo ištirti Mokyklos gatvės mikrorajone susiklosčiusią situaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tas pats ir Dzūkų g.po lietaus balos-ežerai,neimanoma praeiti.Darbai baigti ,rezultato nėra.Ateikit patys pamatysit

Del maluno tvenkinio

Del maluno tvenkinio portretas
I maluno tvenkini teka nuo asfalti surinktas lietus o ne fekalas

Rasa

Rasa portretas
Paupių gyvenamajame kvartale, Tylos g. panaši kurioziška situacija. Šiais metais už ES finansuojamus pinigėlius vandens ir nuotekų įvedimo darbai. Iki remontų Tylos g. kelias buvo geros būklės. Po atliktų darbų kelias apgailėtinos būklės. Darbai atlikti nekokybiškai, šulinukai ir hidrantai įgriuvę,kelias duobėtas. Kreipėmės į AB "Klaipėdos vanduo " ir Klaipėdos m savivaldybę, dėl duobių užlyginimo ir šulinukų ir hidrantų atkasimo. . Iš AB "Klaipėdos vanduo" gavome atsakymą, kuris mus nustebino. Rašte rašoma, neva mes patys gyventojai savavališkai išsikasiojom duobes. Kol kas iš savivaldybės dar nesulaukėme atsakymo. Įdomu,kaip priduodami atlikti darbai.....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių