Klaipėdoje atidaryta antroji „Apotheka“ vaistinė fokusuosis į aptarnavimo ir produktų kokybę

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje duris atvėrė antroji „Apotheka“ vaistinė šiame mieste. Naujoji vaistinė įsikūrė adresu Taikos pr. 109, šalia prekybos centro „Iki“, bei netoliese esančio Klaipėdos sveikatos priežiūros centro.

Naujos vaistinės vedėja Rasa Mačernyte komentuoja, kad naujai atidarytoje vaistinėje didelį dėmesį skirs profesionaliam ir kokybiškam aptarnavimui, įsiklausymui į visų pacientų poreikius: „Mūsų tikslas – būti savo klientams pirmosios pagalbos vieta sunegalavus, ieškant patarimo ir informacijos sveikatinimo klausimais. Mums svarbu, kad visi apsilankę žmonės jaustųsi išgirsti, vertinami ir gautų kokybiškas konsultacijas“. Ypatingas dėmesys naujoje „Apotheka“ vaistinėje, bei ir kitose šios įmonės vaistinėse  yra skiriamas visiems, kurie ateina nusipirkti kokybiškų produktų, tikisi profesionalios vaistininkų konsultacijų, patarimų kaip gydytis ir veiksmingai stiprinti organizmą, siekiant išvengti ligų.

Pasak R. Mačernytės, „Apotheka“ vaistinių tinklas fokusuojasi į kokybiškus produktus visose kategorijose– maisto paildai, kosmetika, nereceptiniai vaistai ir kitos prekės. „Mūsų vaistinėse galite rasti aukštos kokybės maisto papildų „Viridian“, „Ecosh“, „Dr. Ohhira“, kurių galbūt nėra kitose vaistinėse. Ortodontines problemas sprendžiantiems žmonėms galime pasiūlyti vaško breketams, remineralizuojančių dantų kremų „GC Tooth Mousse“ ar „Opalascence“ dantų pastų. Taip pat mūsų vaistinėse suteiksime Jums profesionalią konsultaciją dėl namuose slaugomo ligonio priežiūros, bei patarsime kokius produktus geriausiai naudoti“, – komentuoja R. Mačernytė.

Vaistinė dirbs šiokiadieniais nuo 8.30 iki 18 valandos, o šeštadienias ir sekmadieniais nuo 9 iki 15 valandos. Siekiant pacientų saugumo, bus užtikrinami reikalingi atstumai tarp lankytojų, dezinfekcija ir kitos epidemiologinio saugumo priemonės.

Kalbėdama apie papildomas paslaugas vaistinėje, vedėja informavo, kad vaistinėje bus galima pasimatuoti kraujospūdį, o papildomų paslaugų spektrą planuojama plėsti pagal klientų poreikius.

Antroje Klaipėdos mieste atidaromoje vaistinėje dirbs du farmacijos specialistai, kurie užtikrins profesionalias paslaugas: konsultuos žmones sveikatos klausimais bei patars renkantis grožio produktus.

„Apotheka“ vaistinių tinklas priklauso Estijos „Magnum grupp“, kurią valdo Margus Linnamäe ir Ivaro Vendelino bendrovė „MM Grupp“. Įmonių grupės vadovas M. Linammäe per investicijų bendrovę „Up Invest“ taip pat valdo žiniasklaidos koncerną „Postimees Grupp“, kuriam Lietuvoje priklauso naujienų agentūra BNS bei portalas 15min.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Užeikite nors pasidomėti. Manau, kad tai nėra prekyvietė, o labai reikalinga įstaiga, kur žmogus ateina su konkrečiu klausimu, kur gaus profesionalų patarimą. Vaistininkas patars apie vaistų poveikį, jų suderinamumą, kiek ilgai galima vartoti. Dažnai gydytojai į tai neįsigilina, nepasako. Sėkmės!

Kaimynas

Kaimynas portretas
1)vaistinė visai ne "šalia prekybos centro Iki", o tiksliau tariant pačiame prekybos centriuke. 2)ankščiau toje pačioje vietoje buvo eurovaistinė,taigi nerašykite jog "naujoji vaistinė". 3)Kažin ar ta pati vaistininkė bus?

O, tai įvykis

O, tai    įvykis portretas
Ar čia klykti iš džaiuagsmo reiktų? Ar "Apotekose" ką nors veltui dalija?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių