Klaipėdoje – įtempta diena, laukiama dar trijų keltų

  • Teksto dydis:

Po šią naktį Klaipėdos universitetinės ligoninės laboratorijoje vykdytų tyrimų identifkuoti aštuoni nauji užsikrėtimo COVID-19 virusu atvejai.

Pasak Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko, tai yra dar viena didelį nerimą ir rūpestį kelianti situacija.

Vienas teigiamas testas yra šios ligoninės gydytojo, jis dirba Neurochirurgijos skyriuje.

Siekiant užkirsti bet kokias galimybės viruso plėtrai, izoliuota 10 medikų ir personalo, dirbančių šiame skyriuje. Šiuo metu KUL gydomi 49 šiuo virusu užkrėstieji, o dar 19 laukia savųjų jau atliktų tyrimų rezultatų.

Kelto keleivių patikra vyko operatyviai, ir per kelias valandas buvo patikrinti visi keleiviai, kurie turėjo būti tikrinami pagal atnaujintą tvarką.

Nė minutei nepamirškite, kad raginimas likti namuose, net ir esant tokiam puikiam orui, yra neginčytina rekomendacija.

Pasak mero, iš jų tik trys asmenys pristatyti į viešbutį laikinam buvimui, kol jie saugiu transportu ir iškeliaus į privalomąją saviizoliacijos vietą.

Tai buvo pirmasis keltas iš keturių šeštadienį atvyksiančių į uostamiestį, tad tikrinimo grupių laukia dar daug darbo.

Mobilus koronaviruso patikros punktas veikia be sustojimo, GMP automobiliai į KUL infekcinį korpusą pristato įtariamus šiuo virusu apsikrėtusius pacientus.

„Kreipiuosi į visus, kuriuos puikus oras vilioja į gamtą, prie jūros – nė minutei nepamirškite, kad raginimas likti namuose, net ir esant tokiam puikiam orui, yra neginčytina rekomendacija, reikalavimas, kurio nesilaikymas ar juo labiau pažeidimas, gali sukelti ir teisinių pasekmių, jau net nebekalbant apie grėsmę ir riziką savo ir kitų sveikatai. Būkite atsakingi piliečiai“, – kreipėsi į klaipėdiečius V.Grubliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

netikiu Grubliausku...

netikiu Grubliausku... portretas
Nepatikrinti trys keltai, vėlnurodymų nepaisymas...Būtų gerai, kad tas koronovirusas padiktuotų "naują patirtį ir sprendimą"nušalinti miesto merą Grubliauską. Tikrai, būtų pats geriausias sprendimas...

Pilietė

Pilietė portretas
Kada baigs vežti tą brudą.Kol juos vež ,tol mes sėdėsime kaip kalėjime

As

As portretas
Furistų, vežėjų veiklos stabdyt nevalia. Bet eilinių Lt piliečių, atsipaipaliojųsių po mėnesio, kad reik važiuot namo visi laukia su baime. Niekas nepasikeis dar ilgai ir nuobodžiai....
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių