Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje koncertuosiantis Mika – neįnoringas

2010-07-30 05:00
Įspūdinga: pirmą kartą Jūros šventės metu uostamiestyje koncertuos pasaulinio lygio žvaigždė – prieš kelerius metus išgarsėjęs solistas Mika.
Įspūdinga: pirmą kartą Jūros šventės metu uostamiestyje koncertuos pasaulinio lygio žvaigždė – prieš kelerius metus išgarsėjęs solistas Mika. / SCANPIX nuotr.

Uostamiestyje sekmadienį koncertuosiantis Mika nesusireikšmina – jis ne tik neturi jokių išskirtinių reikalavimų, bet ir į Lietuvą paprastu reisu iš Helsinkio atskris kartu su kitais keleiviais.

Pasak koncertą Kruizinių laivų terminale organizuojančios bendrovės "Medusa Concert" vadovo Remigijaus Knabiko, atlikėjas į Lietuvą turėtų atvykti šeštadienį apie pusę septynių vakare. Iškart po to "Mercedes Benz" automobiliu jis išvyks į uostamiestį.

"Atlikėjas Mika tikrai labai paprastas, draugiškas ir malonus žmogus, neįnoringas ir nepasipūtęs. Jokių aikštingų sąlygų ir reikalavimų jis mums neiškėlė. Kad jis nesužvaigždėjęs, išduoda ir tai, jog skris ne kokiu privačiu, o reisiniu lėktuvu", – komentavo R.Knabikas.

Organizatorius prisiminė, kad iš pradžių Mika pageidavo, jog Klaipėdoje jam būtų surasta linksma siuvėja, tačiau vėliau jis pamiršo ir šį reikalavimą, pranešęs, kad jos nebereikės.

Jokių reikalavimų jis neiškėlė ir viešbučio "Amberton Klaipėda", kuriame ketina apsistoti, personalui. Dienraščio "Klaipėda" žiniomis, nors Mika viešbutyje užsisakė 34 kambarius, pats jis gyvens vieninteliuose čia esančiuose prabangiuose apartamentuose.

Šie apartamentai užima visą pagrindinio korpuso 10-ąjį aukštą. Juose įrengti trys kambariai – du miegamieji ir svetainė.

Apartamentuose įrengta šešiavietė sūkurinė vonia. Svetainės kambarys apstatytas raudono medžio ir vyšninės spalvos odiniais minkštais baldais. Pro visus keturis svetainės langus matyti miesto panorama.

Viešbučio liftas svečius, gyvenančius apartamentuose, kelia tik turint kambario raktus, tad juose negyvenantis asmuo patekti į šį aukštą negalės.

Kituose Mikos užsakytuose kambariuose apsistos visi jo komandos nariai bei koncerto metu "apšildysiantis" Jurgis Didžiulis ir grupė "Skamp".

Ypatingų reikalavimų jis nekelia ir maitinimui. Dienraščio žiniomis, Mika valgys visuose viešbučio restoranuose. Pusryčiauti, kaip ir visi kiti viešbučio svečiai, jis eis į alaus restoraną "Livonia", o pietus ir vakarienę rinksis restoranuose "Viva Lavita" bei "XII".

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų