Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje - statybų paroda

2009-04-21 09:00
Klaipėdoje - statybų paroda
Klaipėdoje - statybų paroda / V.Liaudanskio nuotr.

Ekonominis sunkmetis nesutrukdė ir šiemet surengti statybų verslo parodos "Individuali statyba ir renovacija – 2009". Balandžio 22–25 d. jį vyks Ledo arenos patalpose.

Anot vienos iš jau septynioliktą kartą organizuojamos parodos koordinatorių Vaidos Žutautaitės-Medzelės, tai yra pirmoji ir didžiausia paroda Vakarų Lietuvoje, kurią organizuoja "Expo-Vakarai".

"Nuo pat bendrovės egzistavimo pradžios tai yra vienintelė paroda Vakarų Lietuvoje, kuri išliko ir nuolat vis didėja bei plečiasi", – teigė ji.

Nors ekspozicija apims 4,4 tūkst. kv. m ploto – 3,2 tūkst. kv. m ploto viduje ir 1,2 tūkst. kv. m lauke – vis dėlto šiemet ji bus 900 kv. m mažesnė nei pernykštė. Organizatorė pripažino, kad tam įtakos turėjo ir dabartinė kebli statybos įmonių padėtis. Parodoje dalyvaus 195 prekybos, gamybos bei paslaugų įmonės, kurios susijusios su statybų pramone. Pernai dalyvavo 219 bendrovių.

"Šiemet bus mažiau dalyvių, tačiau įvairesnių – nors anksčiau parodose dalyvaudavo daugiausia Klaipėdos, Šilutės, Mažeikių rajonų verslininkai, šiemet net 60 įmonių atvyks iš Vilniaus ir Kauno – tai išties įspūdingas skaičius. Apskritai šiemet sulauksime labai daug naujų dalyvių", – pasakojo V.Žutautaitė-Medzelė.

Pašnekovė patikino, kad sumažėjus dalyvių skaičiui, planuojama sulaukti ir šiek tiek mažiau lankytojų – pernai jų į statybų parodą atvyko apie 19 tūkst., o šiemet jų tikimasi sulaukti apie 16 tūkst.

Organizatorė pabrėžė, kad visi parodos lankytojai galės dalyvauti įvairiose loterijose bei laimėti daug prizų. Pagrindinis – 7,5 tūkst. litų vertės šildoma krosnelė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų