Klaipėdoje Tiltų gatvėje – netikėtas eismo trikdis

Judrioje Tiltų gatvėje savaitgalį atsivėrusi įgriuva vairuotojų kantrybę bandys bent porą dienų. Per tiek laiko geriausiu atveju viliamasi susidoroti su šiuo trikdžiu.

Kaip patikino uostamiesčio savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė, ruože ties autobusų stotele suzmekęs akmenų grindinys neturi nieko bendra su prieš keletą metų

Tiltų gatvėje vykusiais rekonstrukcijos darbais.
Anot pašnekovės, apie įgriuvą buvo pranešta sekmadienį Bendrojo pagalbos centro telefonu, o vakar specialistai įvertino, jog lūžo lietaus nuotekų šulinio perdengimas.

"Tai avarinis gedimas, ir jis tikrai nesusijęs su gatvės rekonstrukcija, nes tokie darbai nebuvo atliekami. Sunku pasakyti, kodėl taip nutiko, matyt, konstrukcija susidėvėjo, gal buvo paplauta. Laukiame diagnostikos, tada viskas paaiškės", – kalbėjo I.Šakalienė, pridūrusi, kad kol nėra jos rezultatų, sunku įvardyti, kiek atsieis remonto darbai.

Valdininkė pripažino, kad susidoroti su šio avarinio gedimo padariniais neišeis taip operatyviai, kaip iš pradžių tikėtasi.

Nors darbai esą bus atliekami skubos tvarka, dar teks užsakyti naują šulinio perdangą.

"Dvi dienos – optimistinis variantas, pesimistinis – iki savaitgalio", – pirmadienį prognozavo savivaldybės atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to klaipedonskui

to klaipedonskui portretas
Nu tik jau nelygink Klaipedos senamiescio su Europos miestu senamiesciais! Isvaziuok viena karta uz savo darzo ribu ir pamatysi, kad turime numarinta griuvesiu "rinkini"... Nu jei dar ir eisma uzdrausti, tai is vis bus kapines...

Klaipedonskas

Klaipedonskas portretas
Isvis reikia uzdrausti eisma senamiestyje kaip ir daugelys europos senamiesciai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių