Klaipėdoje vyksta Miesto bagažinių turgus

Šiandien nuo 10 val. klaipėdiečiai ir miesto svečiai laukiami „Švyturio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelėje, kurioje vėl vyksta Miesto bagažinių turgus. Daugiausiai bus prekiaujama rūbais, avalyne, žaislais, dekoro detalėmis, sendaikčiais, namų apyvokos daiktais, indais, knygomis, sodo reikmenimis.

Daiktų kainos – svyruojančios. Vieni kainuoja vos kelis eurus, kitų, pavyzdžiui, kolekcinių daiktų, kainos gali siekti ir 100 eurų.

Organizatorių teigimu, pasirinkimas – labai įvairus. O šio renginio tikslas – padėtis žmonėms atsikratyti nenaudojamų daiktų, mažinti vartojimą ir skatinti tvarumą.

„Lauksime visų norinčių parduoti, pirkti arba dovanoti!“ – kvietė turgaus organizatoriai.

Norintys prekiauti, turi susimokėti 12 eurų už vietą automobiliui.

„Dalyviai, kurie užsiregistruoja dažniausiai atvyksta ne vieni. Kartais tai būna 4 asmenų kompanija. Jei užimtų vietų skaičius siekia apie 200, tai reiškia, kad bendras visų atvykusių dalyvių skaičius siekia apie 400 žmonių ir daugiau“, – pasakojo organizatoriai.

O turgaus lankytojų per dieną apsilanko veikiausiai tūkstančiai.

Pirmasis „Miesto bagažinių turgaus“ renginys vyko 2022 m. birželio 11 d. Jame buvo užimta apie 120 vietų. Paskutinis sezono renginys vyko pernai spalio 7 d. Jame buvo užimta apie 260 vietų.

Šiandien turgus veiks iki 15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GENOVAITE

GENOVAITE portretas
noreciau vieta sestadieniui
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių