Klaipėdos ba­sei­ne at­sidaro mo­der­nus spor­to klu­bas

  • Teksto dydis:

Klai­pė­dos ba­sei­ne jau šį šeš­ta­die­nį ims veik­ti mo­der­nus spor­to klu­bas. Ba­sei­no klien­tai kvie­čia­mi iš­ban­dy­ti aukš­tos ko­ky­bės, pro­fe­sio­na­lius ir dau­gia­funk­cius tre­ni­ruok­lius, su­lauks mi­ty­bos spe­cia­lis­tės kon­sul­ta­ci­jos, tu­rės ga­li­my­bę da­ly­vau­ti ne­mo­ka­mo­se kva­li­fi­kuo­tų spor­to tre­ne­rių ve­da­mo­se gru­pi­nė­se tre­ni­ruo­tė­se.

Šven­tė – ba­sei­no lan­ky­to­jams

Klai­pė­dos ba­sei­ne, dar va­di­na­ma­me dau­gia­funk­ciu svei­ka­tin­gu­mo cent­ru, nuo šiol veiks ne tik di­džiau­sias ir mo­der­niau­sias ba­sei­nas Lie­tu­vo­je su pir­čių komp­lek­su, bet ir nau­jai įreng­tas ino­va­ty­vus spor­to klu­bas.

Šeš­ta­die­nį vi­si ba­sei­no lan­ky­to­jai kvie­čia­mi at­vyk­ti į spor­to klu­be ren­gia­mą at­vi­rų du­rų die­ną.

Šven­tės me­tu sve­čiai iš­ban­dys nau­jus iš­ma­niuo­sius tre­ni­ruok­lius, spor­tui skir­tus įren­gi­nius, da­ly­vaus ne­mo­ka­mo­se gru­pi­nė­se tre­ni­ruo­tė­se, iš svei­ka­tos spe­cia­lis­tų lū­pų iš­girs nau­din­gų pa­ta­ri­mų, kaip su­ba­lan­suo­ti mi­ty­bą, rū­pin­tis svei­ka­ta ir pa­siek­ti trokš­ta­mų re­zul­ta­tų.

Lapk­ri­čio 24 d. 11 val. ba­sei­ne vyks nuo­tai­kin­ga šo­kio ir mankš­tos tre­ni­ruo­tė van­de­ny­je – „Aqua zum­ba“, tre­ne­rė Iri­na Šli­mie­nė.

12.15 val. – ofi­cia­lus spor­to sa­lės ati­da­ry­mas.

13 val. pa­kvies net dvi skir­tin­gos pa­ro­do­mo­sios tre­ni­ruo­tės, į ku­rias gy­ven­to­jai kvie­čia­mi re­gist­ruo­tis iš anks­to. „X-Fit“ sa­lė­je vyks Pau­liaus Dra­gū­no ve­da­ma kū­no rau­me­nų stip­ri­ni­mo tre­ni­ruo­tė „X-Fit – TRX“, o ak­ty­vio­jo­je sa­lė­je tre­ne­rė Anas­ta­si­ja Lit­vi­nen­ko ves kū­no di­zai­no tre­ni­ruo­tę.

13.40 val. se­mi­na­rą apie svei­kos mi­ty­bos ir svei­kos gy­ven­se­nos pa­grin­dus ves mais­to ir mi­ty­bos spe­cia­lis­tė, svei­ko gy­ve­ni­mo bū­do pro­pa­guo­to­ja lek­to­rė Gin­ta­rė Jo­nai­ty­tė.

Vi­so ren­gi­nio me­tu pa­ty­rę tre­ne­riai bend­raus su spor­to klu­bo lan­ky­to­jais, pa­tars kū­no for­ma­vi­mo ir spor­to pro­gra­mų su­da­ry­mo klau­si­mais.

Vi­so ren­gi­nio me­tu pa­ty­rę tre­ne­riai bend­raus su spor­to klu­bo lan­ky­to­jais, pa­tars kū­no for­ma­vi­mo ir spor­to pro­gra­mų su­da­ry­mo klau­si­mais, su­pa­žin­dins su iš­ma­nių­jų tre­ni­ruok­lių nau­do­ji­mu ir funk­ci­jo­mis, vyks spor­ti­nin­kams skir­tų kok­tei­lių de­gus­ta­ci­ja.

Aukš­tos ko­ky­bės įran­ga

Šiais me­tais du­ris at­vė­ru­sia­me Klai­pė­dos ba­sei­ne per die­ną ap­si­lan­ko apie 1 tūkst. klai­pė­die­čių.

Ba­sei­no ir van­dens pra­mo­gų mė­gė­jai su ne­kant­ru­mu lau­kė, ka­da bus ati­da­ry­tas ir šiuo­lai­kiš­kas, tris spor­to sa­les tal­pi­nan­tis spor­to klu­bas.

Įren­giant spor­to sa­les, itin daug dė­me­sio skir­ta įran­gos ko­ky­bei ir pra­ktiš­ku­mui.

Tre­ni­ruok­lių sa­lė­je veiks „In­ten­za“ kar­dio tre­ni­ruok­liai su 19 co­lių lie­čia­mais ek­ra­nais.

Tre­ni­ruok­liuo­se įmon­tuo­ta tie­sio­gi­nė są­sa­ja su te­le­fo­nu, te­le­vi­zi­ja, in­ter­ne­tu, įdieg­ta funk­ci­ja, lei­džian­ti pa­si­rink­ti no­ri­mą bė­gi­mo tra­są bet ku­rio­je pa­si­rink­to­je ša­ly­je.

Nau­do­da­mie­si aukš­tos kla­sės ame­ri­kie­čių kom­pa­ni­jos „Sports Art“ jė­gos tre­ni­ruok­liais, klien­tai stip­rins svei­ka­tą, dai­lins kū­no li­ni­jas.

Pla­ti tre­ni­ruo­čių pa­siū­la

At­siž­vel­giant į klien­tų po­rei­kius, bus or­ga­ni­zuo­ja­mos skir­tin­go in­ten­sy­vu­mo tre­ni­ruo­tės.

Iš vi­so lan­ky­to­jams siū­lo­ma pa­si­rink­ti net iš 8 skir­tin­gų gru­pi­nių tre­ni­ruo­čių rū­šių.

Ak­ty­vaus spor­to mė­gė­jai kvie­čia­mi ap­si­lan­ky­ti mu­zi­kos ir šo­kio rit­mu al­suo­jan­čio­je zum­bos tre­ni­ruo­tė­je, ku­rio­je de­ri­na­mi mankš­tos ir šo­kio ele­men­tai.

No­rin­tie­siems su­ma­žin­ti svo­rį ir pa­dai­lin­ti kū­no li­ni­jas re­ko­men­duo­ja­ma lan­ky­ti aukš­to in­ten­sy­vu­mo, rau­me­nis stip­ri­nan­čias kū­no di­zai­no ir rie­ba­lų de­gi­ni­mo tre­ni­ruo­tes.

Spor­to klu­bo na­riai ga­lės iš­ban­dy­ti ir TRX tre­ni­ruo­tes, ku­rių me­tu nau­do­ja­mi funk­ci­niai dir­žai. Pla­taus po­vei­kio funk­ci­nė­je tre­ni­ruo­tė­je vie­nu me­tu la­vi­na­ma pu­siaus­vy­ra, iš­tver­mė ir jė­ga.

Ko­vos me­nų mė­gė­jams re­ko­men­duo­ja­mos pa­sau­ly­je spar­čiai po­pu­lia­rė­jan­čios „Bo­dy Com­bat“ tre­ni­ruo­tės. Kū­no lanks­tu­mą ir lai­ky­se­ną lan­ky­to­jai ge­rins ka­la­ne­ti­kos, jo­gos, pi­la­te­so už­siė­mi­muo­se.

Spor­to klu­be dirbs še­ši tre­ne­riai, ku­rie pa­skirs pra­ti­mus ir jų in­ten­sy­vu­mą pa­gal kiek­vie­no klien­to po­rei­kius.

Pra­mo­gos vi­siems

Klai­pė­dos ba­sei­ne, pir­čių komp­lek­se ir spor­to klu­be lau­kia­mi įvai­raus am­žiaus lan­ky­to­jai.

Įdo­mių ir tu­ri­nin­gų lais­va­lai­kio pra­mo­gų ne­stigs net ir pa­tiems iš­ran­kiau­sie­siems.

Mo­der­nia­me 10 ta­ke­lių plo­čio ba­sei­ne ren­gia­mi vai­kų ir suau­gu­sių plau­ki­mo mo­ky­mai, van­dens ae­ro­bi­kos už­siė­mi­mai, pro­fe­sio­na­liems plau­ki­kams įreng­tas hid­ro­ka­na­las, taip pat vei­kia vie­nin­te­lė ša­ly­je nar­dy­mo šach­ta.

Svei­ka­tin­gu­mo pro­ce­dū­ras mėgs­tan­tiems gy­ven­to­jams siū­lo­ma iš­ban­dy­ti sau­ną, tur­kiš­ką pir­tį, už­si­sa­ky­ti ha­ma­mo pro­ce­dū­ras, o sa­vait­ga­liais pra­mo­gau­ti su vi­sa šei­ma ant pri­pu­čia­mų ba­tu­tų „Iš­šū­kių ta­ko“.

Mo­ki­niams, stu­den­tams, pe­da­go­gams ir sen­jo­rams tai­ko­ma 15 pro­c. nuo­lai­da vi­soms na­rys­tėms.

Vi­si tu­rin­tys Klai­pė­dos ba­sei­no na­rys­tės kor­te­les iki Nau­jų­jų me­tų vie­ną kar­tą iš­ban­dy­ti spor­to klu­bo pa­slau­gas ga­lės ne­mo­ka­mai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tas su tatu atseit treneris

tas su tatu atseit treneris portretas
Xamas grubus , neišaukletas , girdėjau su keiksmažodžiais -- nu visai netikės treneris

Deividas

Deividas portretas
Jaigu eit kaip i SPA tai absurdas visiskas , jaigu paplaukiot i baseina pirmyn atgal tai plaukiot galima.

Anonimas

Anonimas portretas
Šųds nx ne baseinas
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių