Klaipėdos gatvėse – riaušių malšinimo pratybos

  • Teksto dydis:

Spalio 8-9 dienomis Klaipėdoje vyko mokymai „Policijos pareigūnų specialioji taktika masinių viešosios tvarkos pažeidimų ar riaušių atvejais“.

Kaip praneša Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariatas, pirmąją pratybų dieną pareigūnai išklausė teorinį kursą, per kurį pristatyta ir Danijos policijos naudojama taktika, ir gerosios patirties pavyzdžiai.

Praktinių užduočių metu pareigūnai gilino rikiuotės formų ir valdymo komandų taktikos, taip pat ir naudojant specialiąsias transporto priemones, įgūdžius. Antrąją dieną prie uostamiesčio „Švyturio“ arenos vyko taktinės pratybos pagal sumodeliuotas galimų masinių viešosios tvarkos pažeidimų ar riaušių situacijas. 

Mokymuose dalyvavo apie 100 Lietuvos policijos Specialiosios parengties skyrių ir jų rezervo pareigūnų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio apskričių.


Šiame straipsnyje: riaušėsriaušių malšinimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Julija

Julija portretas
ne spalio, o lapkričio

ijnerfv

ijnerfv portretas
Reikėjo dar priminti snukį batu prie žemės, užlipti batu ant kaklo, gerai prilupti - taip kaip natūroje, kad atsimintų buvusias pratybas

visai kaip Smetoniniais policiniais laikais

visai kaip Smetoniniais policiniais laikais  portretas
saude , kardais kapojo , bizunais dauze, Dimitravo sunkiuju darbu kalejimuose zude , Fortose -dujom nuodijo , ir saude ...po to vos tik Stalino saule atveze , visi policajai y Sibira gyvuliniuose vagonnuose staugdami vaziavo , ir iki siu dienu dejavo kaip juos rusas skriaude ... manau istorija kartojasi vienas --prie vieno ....vel teks jiems begt ir vel stugaut, kad ju tautieciai kazkodel labai nemyli...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių