Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos kultūrai vertinti – apklausa

2010-01-05 05:00
Klausimas: apklausoje klaipėdiečių teiraujamasi, kurie renginiai jiems labiausiai patinka.
Klausimas: apklausoje klaipėdiečių teiraujamasi, kurie renginiai jiems labiausiai patinka. / V.Liaudanskio nuotr.

[email protected]

 

Klaipėdiečiai turi galimybę įvertinti kultūros paslaugų uostamiestyje kokybę. Žadama, jog uostamiesčio gyventojų išpeiktos kultūros įstaigos ir renginiai bus tobulinami.

Savivaldybės Kultūros skyrius pradėjo kultūros paslaugų Klaipėdoje vertinimo apklausą. Anketa publikuojama savivaldybės tinklalapyje, jos išdalytos kultūros, švietimo įstaigoms.

Anot Kultūros skyriaus vedėjos Godos Giedraitytės, siekiant apklausti kuo daugiau žmonių, anketas bus prašoma užpildyti ir į Darbo biržą atėjusių bedarbių.

Kultūros skyriaus parengtoje apklausos anketoje - net 51 klausimas. Žmonių teiraujamasi, kaip jie leidžia laisvalaikį, kiek jam skiria pinigų, kuriose kultūros įstaigose dažniausiai lankosi, kaip vertina jų repertuarą ir ekspozicijas, kokie Klaipėdoje vykstantys tradiciniai renginiai verti geriausių atsiliepimų.

Anketoje daug dėmesio skiriama ir Klaipėdos senamiesčiui. Žmonių klausiama, ar pakanka jame vykstančių renginių, ką reikėtų daryti, kad senamiestis vėl atgimtų. Keli klausimai skirti ir Skulptūrų parkui, piliavietei.

Apklausa vyks sausį, o jos rezultatus ketinama apibendrinti vasario pradžioje. „Tuomet ir žiūrėsime, ką galime pagirti, o ką reikia tobulinti. Girdime įvairiausių kultūros paslaugų vertinimų, todėl atliksime apklausą, kad sužinotume objektyvią klaipėdiečių nuomonę“, - teigė G.Giedraitytė.

Klaipėdoje kultūros paslaugų vertinimo apklausa buvo atliekama jau du kartus - 2001 ir 2004 metais.

Apklausti klaipėdiečiai uostamiestyje teikiamas kultūros paslaugas įvertino teigiamai, tačiau prisipažino, kad laisvalaikį dažniausiai leidžia gamtoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų