Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos meras su šeima ners į pramogas

2012-08-22 05:00
Klaipėdos meras su šeima ners į pramogas
Klaipėdos meras su šeima ners į pramogas / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas keturių dienų atostogas nusprendė praleisti viename didžiausių Vokietijos pramogų komplekse kartu su visa šeima.

Prieš dvi savaites suplanuotomis atostogomis miesto galva nespėjo pasidžiaugti, nes V.Grubliauską turėjęs pavaduoti vicemeras Artūras Šulcas, pjaudamas škvalo išverstus medžius, sunkiai susižalojo ranką, kurią teko operuoti.

Prie miesto valdžios vairo negalėjo stoti ir kitas vicemeras Vytautas Čepas, kuris buvo išvykęs į Londoną.

„Šiuo metu mes jau važiuojame per Vokietiją. Ketiname įveikti apie pusantro tūkstančio kilometrų“, – vakar vykdamas Brėmeno link pasakojo V.Grubliauskas.

Meras nusprendė pats nuosavu automobiliu šeimą nuvežti į didžiausią Šiaurės Vokietijoje esantį vandens ir pramogų parką „Tropical Islands“.

Populiariame teminiame vandens parke galima rasti ne tik tropikų mišką, bet ir autentiškų šių kraštų pastatų. O čia 27 m aukštyje įrengti nusileidimo takeliai – aukščiausi tokio tipo atrakcionai visoje Vokietijoje.

„Nors atostogų pavyko ištrūkti ne visai savaitei, tačiau didžiausia laimė pabūti kartu su šeima“, – tikino V.Grubliauskas.

Miesto vadovas su šeima ketina aplankyti ir Serengečio parką, kuriame laisvai gyvena apie 1,5 tūkst. Afrikos, Australijos, Azijos ir Europos laukinių gyvūnų.

Pats V.Grubliauskas keturių dienų išvyką į Vokietiją vadina mini atostogomis.

„Juk pirmadienį aš jau turiu būti darbe, nes yra rimtų reikalų, planuojamas tarybos posėdis, o antradienį turiu būti Vilniuje, Vyriausybės posėdyje. Todėl ilgesniam laikui pabėgti iš Lietuvos ir Klaipėdos negalėjau“, – aiškino meras.

Iš viso V.Grubliauskui vasaros pabaigoje priklausė daugiau nei dviejų savaičių atostogos.

„Tikiuosi, kad likusią jų dalį pavyks praleisti su šeima, kai prasidės moksleivių rudens atostogos. Būtų smagu taip pat susiorganizuoti kokią panašią mini išvyką“, – kalbėjo pašnekovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų