Klaipėdos miesto biudžetas susitraukė

Klaipėdos miesto taryba patikslino miesto biudžetą. Jis sumažėjo 3,249 mln. eurų, nors vos prieš mėnesį buvo didinamas 1,15 mln. eurų.

Didžiąją minėtos sumos dalį sudaro ES lėšos, kurių nepavyks įsisavinti iki metų pabaigos.

Dėl užsitęsusių statybos leidimo išdavimo ir rangos darbų viešųjų pirkimų procedūrų nebus įsisavintos lėšos Jono kalnelio ir jo prieigų sutvarkymui.

Uostamiesčio savivaldybei taip pat nepavyko šiemet įsigyti gatvių priežiūros ir valymo mašinų, kurios mažintų oro taršą. Šiai priemonei buvo numatyta skirti apie 1,3 mln. eurų.

Šis pirkimas įstrigo teismuose. Vienas iš dalyvių apskundė beveik visų savivaldybių skelbtus konkursus šiai technikai įsigyti.

Kol kas neskiriama apie 1,3 mln. eurų finansavimas socialinių namų statybai sklypuose, esančiuose Irklų g. 1 ir Rambyno g. 14. Atliekamas socialinio būsto fondo plėtros priemonės projektų pervertinimas.

Tačiau iš specialios tikslinės dotacijos valstybės kapitalo investicijų programoje numatytiems projektams finansuoti 104 tūkst. eurų skirta „Versmės“ progimnazijos sporto aikštyno atnaujinimui.

57,1 tūkst. eurų mažinamas finansavimas projektui „Švietimo gerinimas mokslo, technologijų, inžinerijos ir matematikos srityse“ finansuoti. Taip nutiko dėl, kad Pedagogų švietimo ir kultūros centras nelaimėjo konkurso projektui vykdyti.

Patikslintas miesto biudžetas siekia 167,425 mln. eurų.


Šiame straipsnyje: biudžetasKlaipėdos biudžetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
man nereikėjo nė šito straipsnio skaityt, žiūrėdamas į paskubomis tiesiamus šaligatvius matau, kad nespėja... Užpernai tas pats buvo, pristatė suoliukų vaikams balose(ateikit prie Debreceno, pamatysit dar vieną kitą) dabar tose vietose - šunų aikšteles padarė. Viskas paskubomis, viskas mirksta balose...baisi valdžia, klaikūs jų darbai - padaryti paskubomis... nėra ką ir kalbėt

klp

klp portretas
Tai, kad visi konkursai per Budina eina, tai jo chebra nebespeja dirbti, o kitiems gi negalima atiduoti. Taip buvo ir bus, sitos valdzios nenusalinsime!

...

... portretas
už mūsų visų pinigus sutvarkys ir atiduos verslininkams.O tie stiklinių invalidų pristatys ir laikys tuščius
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių