„Klaipėdos nafta“ susitiko su studentija

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Klaipėdos universiteto „Aula Magna“ korpuse rengiamų Karjeros dienų Kontaktų mugėje galima buvo rasti ir AB „Klaipėdos nafta“ stendą. Bendrovės specialistai atsakė į klausimus, susijusius su praktika ar įsidarbinimo bendrovėje galimybėmis.

AB „Klaipėdos nafta“ buvo viena iš pirmųjų dalyvių, užsiregistravusių į Klaipėdos universiteto organizuojamas Karjeros dienas. Dalyvauti jose ir Kontaktų mugėje paskatino tai, jog bemaž 400 darbuotojų turinčiai bendrovei, didžiausiai mokesčių mokėtojai Klaipėdoje, svarbu jausti, kokie specialistai artimiausiu metu įsilies į darbo rinką, kokie jų planai bei nuostatos, ar ir kaip jie yra pasiruošę nemenkiems šių dienų iššūkiams.

„Mūsų bendrovė,  žvelgdama į ateitį, galvoja apie tai, kas pakeis dabartinius specialistus. Šios dienos susitikimuose su studentais turime gerą progą pristatyti jauniesiems būsimiems profesionalams įmonę, jos veiklą, vykdomą suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo projektą.SGD Terminalas veiklą pradės šių metų pabaigoje, todėl mums šiandien atsiveria galimybė susitikti su potencialiais darbuotojais. „Klaipėdos nafta“ yra atvira visiems kvalifikuotiems specialistams: tiek jauniems, tiek vyresniems. Svarbiausia – „žiūrėjimas viena kryptimi“ ir profesionalumas“, - sako Rokas Masiulis, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

Pasak vadovo, bendrovė ypač didžiuojasi dabartiniais darbuotojais, kurie jau yra patikrinti laiko išbandymų. Tarp jų – ne vienas Klaipėdos universiteto absolventas. Taip pat bendrovėjedirba studentų, tęsiančių studijas neakivaizdiniu būdu.

Bendrovė suteikia galimybę studentams atlikti praktiką, taip prisidėdami prie jų profesinio paruošimo.

Šiuo metu SGD terminale turime du praktikantus, studijuojančius Klaipėdos universiteto Jūrų technikos fakultete, Naftos produktų terminalo administracijoje praktikantę, studijuojančią Klaipėdos valstybinėje kolegijoje.

Valstybei priklauso 72,32 proc. „Klaipėdos naftos“ akcijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Puiku

Puiku portretas
Puikus renginys ir labai reikalingas, smagu, kad įmonės galvoja apie bendradarbiavimą su aukštuoju mokslu ir potencialių darbuotojų rengimą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių