Klaipėdos rajono meras: didžiuokimės, kad gyvename laisvoje ir demokratiškoje šalyje

  • Teksto dydis:

Mielieji,

Liepos 6-oji – svarbi dienai mūsų šaliai. Minime vieną svarbiausių mūsų šalies valstybingumo švenčių – Valstybės dieną. Tai diena, kai suplevėsuoja tūkstančiai valstybinių ir istorinių vėliavų, o visame pasaulyje skamba mūsų šalies himnas.

Kiekvienas mūsų kuriame Lietuvos ateitį savo sunkiu darbu, patriotiškumu, meile savo kultūrai, istorijai ir žmonėms. Linkiu, kad tie darbai būtų ne tik prasmingi, bet ir vienijantys. Didžiuokimės, kad gyvename laisvoje ir demokratiškoje šalyje.

Su Liepos 6-ąja, Karaliaus Mindaugo karūnavimo diena!

Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
Gerai tiems,kurie prasisuko su musu turtu-investiciniais cekiais ,uzsitikrine sau ir palikuonims socia ateiti,o mus-samdinius pasmerke vegetavimui nuo minimumo iki minimumo,bet svilpti draudziama,protestuotojams iskeltos bylos,visi baimeje ,neduok Dieve dar uz riebesni komentara nuteis,.....

Su Šventėmis Lietuvos piliečiai

Su Šventėmis Lietuvos piliečiai portretas
Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad mūsų vaikai gimė ir auga Laisvoje Lietuvoje - saugioje patikimoje bendrijoje

matau

matau portretas
Kaip matau, salis jau nera suvereni, o tai reikstu nera laisva - nepriklausoma. Matau taip pat, kad demokratikja salyje tik pavadinimas, nes nei referendumai gali buti veiksmingi, su referendumui numatytu procentu pilieciu, nei zodzio laisve veikia, nei pilieciu protestai laisvai yra leidziami... Nustokite meluoti !
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių