Pereiti į pagrindinį turinį

Konkurso sąlygos išgąsdino pretendentus?

2013-01-25 18:19
Konkurso sąlygos išgąsdino pretendentus?
Konkurso sąlygos išgąsdino pretendentus? / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Dėl viešosios įstaigos „Klaipėdos šventės“ vadovo posto, tikėtina, varžysis tik vienas pretendentas. Taip gali nutikti, jei konkursą šiai pareigybei paskelbusi uostamiesčio savivaldybė nebesulauks paraiškų paštu.

Vakar buvo paskutinė diena, kai norintieji dalyvauti šiame konkurse galėjo pateikti dokumentus savivaldybės Personalo skyriui. Per nustatytą paraiškų pateikimo laiką buvo sulaukta vos vienos paraiškos.

Gerokai optimistiškiau galimus rezultatus prognozavusi savivaldybės Ugdymo ir kultūros departamento direktorė Nijolė Laužikienė pripažino, jog tokių prielaidų suteikė aktyvus domėjimasis konkursu.

Pašnekovė spėjo, kad potencialius pretendentus veikiausiai atgrasė aukšti reikalavimai.

„Turbūt daugelį išgąsdino tai, jog reikia išmanyti teisės aktus ir šių žinių patikrinimas vyks kaip pretenduojant į valstybės tarnybą, tik šiuo atveju anketoje pateikiama ne 100, o 30 klausimų. Vis dėlto žmogus, siekiantis vadovauti įstaigai, turi išmanyti teisės aktus. Tad manau, kad tai ne per aukšti reikalavimai“, – neabejoja N.Laužikienė.

Pasak savivaldybės atstovės, nepaisant to, ar dalyvaus tik vienas pretendentas, konkursas įvyks, ir jau komisija spręs, ar jis tinkamas šiam postui.

Už svarbiausio miesto renginio – Jūros šventės – organizavimą atsakinga viešoji įstaiga „Klaipėdos šventės“ be vadovo dirba beveik tris mėnesius, kai lapkričio pradžioje iš šių pareigų pasitraukė buvęs ilgametis jos vadovas Remigijus Mockus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų