Koronavirusas – ir Palangos „Line“: asmenys atvežti iš židiniu laikomos ligoninės

  • Teksto dydis:

Palangos reabilitacijos centre „Linas“ COVID-19 nustatyta dviem asmenims, tokios žinios sulaukta iš Nacionalinio visuomenės centro atstovų (NVSC), socialianiame tinkle „Facebook“ skelbia Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

„Informuojame, kad Palangos „Line“ nustatyti du sergantys COVID-19 asmenys. „Linas“ trečiadienį atsivežė devynis asmenis iš Radviliškio ligoninės, kurioje yra nustatytas COVID-19 židinys. Ketvirtadienį, atlikus testą dviem asmenims gautas teigiamas atsakymas. Jie izoliuoti ir bus išvežti gydytis į namus. Kontaktiniai asmenys izoliuoti, paimti tyrimai. Atsakymų dar nėra“, – rašo politikas.

Pasak jo, reabilitacijos centre „Linas“ paslaugos neteikiamos.

„Epidemiologinę diagnostiką atlieka Šiaulių departamentas, sergantieji yra Radviliškio gyventojai. Klaipėdos departamento specialistai šiandieną atliko patikrinimą, pagal NVSC pavedimą. Todėl informacija apie susirgimus gauta šiandien. Tik vieno dalyko nesuprantu, kaip galima išleisti ligonius iš ligoninės ir dar iš židinio, neatlikus testų ir neįsitikinus, ar jie sveiki, ir tik tada juos vežti?“ – piktinosi Š. Vaitkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
visų pirma reikia laikytis visų taisyklių kad apsisaugoti negi norite kad vadžia jums ant nosies kaukę uždėtų ir rankas nuplautų turėkite bent kiek sąmoningumo ''konservai'' būtu nedavę nei po eurą o dar ir atėmę juk jie tą moka daryti negi pamiršote apie diržų veržimą ir išparduotą Lietuvos turtą

Atsakymas Bal

Atsakymas Bal portretas
Todėl kad juos testuoja 100 kartų per dieną už tavo ir mūsų visų pinigus., o eiliniam apie testą tik pasvajoti., net į polikliniką neįmanoma paskambinti, nes groja tik muzikėlė.,siūlau visus mūsų išlaikytinius iš seimo į Sibirą .,

bal

bal portretas
kazi kodel nei vyriausybej nei seime nieks ta korona neserga? O ten pilna dieduku ir bobuciu
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių