Kurortai laukia vasaros: kokios naujovės pasitiks poilsiautojus?

  • Teksto dydis:

Kurortai laukia vasaros ir pasakoja apie naujoves. Klaipėda visiems atveria naują paplūdimį, o Neringa – antrą nudistų zoną. Tad šią vasarą nuogaliams prie jūros bus net penki paplūdimių ruožai.

Kai taip šilta, žmonės Kuršių nerijoje jau deginasi. Tik jūra maudytis sako dar šalta. 

Klaipėdos ir Palangos paplūdimiai sezonui bus parengti gegužės antroje pusėje, o Kuršių nerijoje persirengimo kabinos prie jūros atsiras tik birželį. Tualetus neringiškiai sutvarkė priekopyje. Dar arčiau jūros jų nebus. Palanga giriasi, kad jos pliažuose bus net septyni konteineriniai tualetai.

Gelbėtojai visur pajūryje pradės budėti birželį, dabar vyksta atranka. Tik dėl menkų atlygių net Kuršių nerijoje šiuo darbu ne daug kas gundosi. 

Klaipėdoje šią vasarą atsiras dar vienas naujas pliažas tarp pirmos ir antros Melnragės. Jo prireikė, nes čia gerokai padaugėjo poilsiautojų, tad ir gelbėtojų postų uostamiestyje bus daugiau – net 12. Tik nežinia, ar pirtys dėl karantino paplūdimiuose bus atvertos.

Atnaujinamos ir gelbėjimo stotys. Tik Juodkrantės gelbėtojai glausis laikiname būste – jų nugriautas, o naujai gelbėjimo stočiai dar tik klojami pamatai. Nebus šią vasarą ir kavinės, tik statybų aikštelė. 

Į Juodkrantės gelbėjimo stotį nutarta investuoti per ketvirtį milijono eurų. Žadama kai kam ir džiugių naujienų. Nudistų paplūdimiai Kuršių nerijoje bus du.

Poilsiautojams atrodo, kad kuo daugiau įvairovės, tuo geriau. 

Klaipėdoje taip pat yra du nudistų paplūdimiai – Giruliuose ir už marių Smiltynėje. Kol kas vieną paplūdimį nuogaliams turi tik Palanga, bet irgi svarsto, ar nereikėtų antro. 

 


Šiame straipsnyje: LNK1pajūrispoilsiautojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
O homoseksualu ir lesbijieciu plezai kur?Armonaite auu!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių