Pereiti į pagrindinį turinį

Ledo arena dar laukia sprendimo

2009-02-28 09:00
Ledo arena dar laukia sprendimo
Ledo arena dar laukia sprendimo / Vytauto Liaudanskio nuotr. Neveikia: Ledo arenoje šiuo metu veikia įvairios parodos, o ne vyksta ledo ritulio treniruotės.

Šilutės plente esanti Ledo arena nebus privatizuojama dar mažiausiai tris mėnesius.

Per tokį terminą miesto taryba vakar įpareigojo savivaldybės administraciją ir Privatizavimo komisiją peržiūrėti ir patikslinti privatizuojamų objektų sąrašą bei rasti kitų pastatų, kuriuos galima parduoti ir taip į privatizavimo fondą surinkti planuojamus 2,9 mln. litų. Šiais metais į Privatizavimo fondą jau surinkta 2 mln. litų, kurie gauti pardavus bendrovę "Laukininkų valda".

Privatizuojamų objektų sąraše šiuo metu yra 35 pastatai. Tačiau Privatizavimo komisijos pirmininkas Vygantas Vareikis tvirtino, kad daugelio iš jų pardavimas gali strigti, nes neatliktos įvairios procedūros, nesutvarkyti dokumentai. Be to, kai kuriuose pastatuose veikia nemažai įstaigų, kurioms reikėtų ieškoti naujų patalpų.

Kai kurie tarybos nariai siūlė ledo maniežą išbraukti iš privatizuojamų objektų sąrašo, kol nebus pastatyta universali Klaipėdos arena. Joje taip pat ketinama įrengti ledo dangą.

"Su Ledo arena reikia elgtis labai atsargiai. Jei reikia pinigų, tieskite rankas prie turgaus. Ten dar didesnė pinigų suma", – tarybos narius ragino mero pavaduotoja Judita Simonavičiūtė.

Už Ledo areną buvo ketinta gauti 1,3 mln. litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų