Pereiti į pagrindinį turinį

Loterijos prizas liko neatsiimtas

2017-01-04 11:30

Klaipėdietis, kišenėje aptikęs spalio mėnesį pirktą loterijos bilietą, dar prieš Naujuosius metus nuskubėjo jo tikrinti ir atsiimti laimėjimo. Tačiau paaiškėjo, kad eurą išlošęs žmogus liko nieko nepešęs.

Vyras bilietą pirko Klaipėdoje spalio 22-ąją, o laimingieji kamuoliukai buvo ridenami spalio 23-iąją. Po loterijos lošimo gyventojas pasitikrino bilietą internete, loterijos tinklalapio informacija skelbė, kad jis laimėjo vieną eurą.

Prieš metų pabaigą klaipėdietis bilietą mėgino patikrinti spaudos kioske. Tačiau liko labai nustebęs, kai pardavėja padavė kvituką, kuriame parašyta, jog bilietas buvo nepatikrintas.

„Ką daryti tokiu atveju? Važiuoti į Vilnių, į loterijos atstovybę?“ – klausė klaipėdietis.

Loterijos atstovas aiškino, kad bilietai, pagal loterijos taisyklės, galioja 60 dienų.

„Bilieto numeris rodo, kad lošimas vyko spalio 23-iąją. Galima suskaičiuoti ir bus aišku, kad jau praėjo 60 dienų. Nesvarbu, ar laimingas bilietas, ar ne, tokios taisyklės – laimėjimas nebus išduodamas“, – aiškino loterijos atstovas.

Pasirodo, internete norintieji gali surasti skaičių archyvą. Jame skelbiami visi laimingi kamuoliukai, iškritę tam tikro tiražo metu.

Tačiau jei žmogus, pasitikrinęs savo bilietą, sužinotų, kad jo bilietas išlošė didįjį prizą arba laimėjo automobilį, jis taip pat liktų nieko nepešęs.

Loterijos atstovai neaiškino, ar dažnai nutinka tokių atvejų, kai žmonės pavėluoja atsiimti savo prizus, neskelbiama ir ar buvo toks įvykis, kai asmuo pamiršo pasiimti net ir stambų laimėjimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų